Předmět Autor Datum
To je teda opravdu výživný web…
L-Core 06.04.2022 09:33
L-Core
Preklady zahranicnich medii u nas prezdivanych "dezinformacni", ovsem v teto dobe uz od sebe realita…
RedMaX 06.04.2022 21:22
RedMaX
Souhlasím ta cenzura je extrém dneska,bejvalej komunistickej státní prokurátor už se chystá zavírat… nový
sambilionk 09.04.2022 11:47
sambilionk
Vskutku zajimave jak vsichni pochybovaci o ockovani maji potrebu vyhledavat alternativni pravdu kter… nový
Redsnake 10.04.2022 13:20
Redsnake
Mne to prijde logicke. Lide, kteri pochybovali o ockovani a nakonec se ukazalo, ze pochybovali sprav… nový
RedMaX 10.04.2022 17:50
RedMaX
No státem označené weby lžou a píší dezinformace je k smíchu (stačí se podívat kdo cenzuruje vymaště… nový
sambilionk 10.04.2022 19:49
sambilionk
bereš na ten duševní průjem něco? nějaký prášky? nový
lední brtník 10.04.2022 20:32
lední brtník
nějaký argumenty nebo jenom blábol o ničem do větru? nový
sambilionk 10.04.2022 20:34
sambilionk
argumentem je celý ten tvůj výblitek. jestli ti na něm připadá všechno v pořádku, hlubším zamyšlením… nový
lední brtník 10.04.2022 20:42
lední brtník
no jestli čučíš jenom na tu kouzelnou bedýnku a státní média tak se tvojemu názoru nedivím,ke všemu… nový
sambilionk 10.04.2022 20:51
sambilionk
Jo, presne tak. Rozumim Ukrajincum, ze ve svem vlastnim zajmu musi tocit propagandisticka videa a in… nový
RedMaX 10.04.2022 21:28
RedMaX
to je ono právě,Putin 15 let za šíření nějakejch zpráv co se nehodí režimu,Zelenskyj hrozí 20,tady 3… poslední
sambilionk 10.04.2022 21:44
sambilionk

Preklady zahranicnich medii u nas prezdivanych "dezinformacni", ovsem v teto dobe uz od sebe realita a dezinformace rozeznat nejde. Lzou totiz uplne vsichni a ctenari si maximalne mohou vybrat, ktera lez se jim libi vic a te potom verit.

Souhlasím ta cenzura je extrém dneska,bejvalej komunistickej státní prokurátor už se chystá zavírat za to co někdo napsal. hrozí se odnětím svobody na 3 roky,starý časy se vracej koukám.Na druhou stranu zablokováním webů hrajou do karet druhý straně nazorů,to co teď melou média tam lžou jak když tiskne a je to jen jedna pravda jeden názor.Ta cenzura webů jsou sice bloklí (protizákonně) některý ,ale taky nahrazený jinejma takže no problem ohledně informací.:-)

Vskutku zajimave jak vsichni pochybovaci o ockovani maji potrebu vyhledavat alternativni pravdu kterou se nam ti zli cenzori snazi skryt 😂
Ta shoda je naprosto nahodna ado oci bijici.

O tom ze “lzou vsichni” se nema smysl ani zminovat, dalsi z typickych narativu.

Mne to prijde logicke. Lide, kteri pochybovali o ockovani a nakonec se ukazalo, ze pochybovali spravne a ze media celou dobu lhala, uz mediim neveri a tudiz, pokud media uplne ve stejnem stylu referuji o Ukrajine, moc tomu neveri z toho duvodu predchozi spatne zkusenosti s medii a jdou hledat informace tam, kde byly informace spravne v dobe covidu.
Samozrejme to neznamena, ze tam budou spravne a pravdive i v tematu Ukrajiny, ale minimalne uz ti lide proste neveri tem oficialnim informacim, ktere uz jednou selhaly.

Jednoduse divit se muzeme snad jen tvemu udivu. :-)

No státem označené weby lžou a píší dezinformace je k smíchu (stačí se podívat kdo cenzuruje vymaštěný anarchisti a studentíci co ví kulový),k Ukrajině mrtví námořníci poctěný in memoriam záhadně ožili,těhotná žena z rostřílený porodnice co zemřela ,záhadně ožila porodila a točil se s ní rozhovor po obsazení části Mariupolu,v Buči ten masakr,ukrajinci natočili video kde odstraňujou z ulice vraky aut a lidi je vítaj rozhovory s nima točeno 2.4 nikde nic o masakru a najednou 3.4 další ukrajinci točený video všude mrtvoli trochu divný když už tam rusové nebyli,atd ,atd takže jeden může lhát a druhej ne v přímém přenosu.

Očkování je jasný ty co si nenechali vygumovat mozek a neočkovali se záhadně žijou i když se hlásalo jak pomřou všude v médiích,naopak znám 3 lidi co zemřeli tady ve městě po 3 dávce očkování,o tom média ale drží hubu.Ale propaganda dělá svoje když někdo věří tý kouzelný bedýnce která má jedinná pravdu.Pamatuju jak na Nově kdysi taková zmíňka na netu se šíří dezinformace a je nutno to zarazit aby tam byla jenom jedna pravda a to ta ta naše,to bylo ještě dávno před virem,no a jak šel čas Nově se to přání splnilo.Ale můžou cenzurovat jak chtěj,dneska každej točí na mobil a než to zablokujou jede si to svým vlastním životem,takže si pak můžou žvatlat co chtěj.Jinak koukám i na zprávy z USA a zajímavé že tam nechaj promluvit každýho a ať si udělá názor každej sám,tady Goebbels by měl radost jak to tu funguje:-)

no jestli čučíš jenom na tu kouzelnou bedýnku a státní média tak se tvojemu názoru nedivím,ke všemu jsou videa a je prokázaný že se lhalo v našich médiích atd což asi bude fake že? Vygumováno má ten kdo slepě věří jednomu názoru jedný pravdě co už tu jednou bylo a už se bolševik Stříž nemůže dočkat až se začne zase zavírat jako kdysi ,starý časy se vracej koukám a někomu se to ještě líbí.

Jo, presne tak. Rozumim Ukrajincum, ze ve svem vlastnim zajmu musi tocit propagandisticka videa a informacni valka je proste dnes nutnou soucasti te skutecne. Vlastne je obdivuju, protoze dokazali vyzdimat maximum, co se dalo. Na druhou stranu jim to ale nemusime vsechno zrat, k tomu nas ani oni nenuti. Za to se nas snazi k tomu nutit nase ceska vlada, ovsem tato nedela z nejakeho pratelstvi k Ukrajine, ale proto, aby zakryla vlastni neschopnost a protoze se vlady nebude chtit jen tak dobrovolne vzdat, tak toho vyuziva jako zaminku pro potlacovani opozice. V podstate kdyz to vezmem kolem a kolem, tak ta nase ceska Fialovo-Rakusanova vlada nema k tem autoritarskym rezimum typu Putinova Ruska zase tak daleko. Rozumej jsou to stejny svine jako ten Putin!

to je ono právě,Putin 15 let za šíření nějakejch zpráv co se nehodí režimu,Zelenskyj hrozí 20,tady 3 roky rozdíl v tom nevidím žádnej,naopak až bude další vlna viru jako že bude tak už nikdo nic nebude moc ani napsat proti nebo nesouhlasit s něčím.Z Ukrajiny koukám co amíci maj za zprávy a je to úplně něco jinýho než média EU,nic neví tak nic zásadního nepronášej,naše média nic neví jenom papouškujou to co řeknou ukrajinci jako svatou pravdu,teda malejma písmenkama k tomu daj údajně semtam ,ale tomu pak dost lidí věří jako faktu než se prokáže opak.Lžou obě strany tábora,není to o tom jestli je jeden na tý nebo tý straně z nějakýho důvodu,ale nějaká svoboda slova tu jde pomalu do hajzlu už od začátku viru ..

Zpět na aktuality Přidat komentář k aktualitě Nahoru