Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Apple představil řadu 14

Ono stejne to "az xx hodin" je dost umele cislo. Koukala jsem ted na jejich stranky, jak to vlastne pocitaji :-)

Všechny údaje o výdrži baterie vycházejí z následujícího používání: 90 kontrol času, 90 oznámení, 45 minut používání aplikací a 60 minut cvičení s přehráváním hudby z Apple Watch přes Bluetooth za dobu 18 hodin; používání Apple Watch Series 8 (GPS) zahrnuje připojení k iPhonu přes Bluetooth po celou dobu 18hodinového testu; používání Apple Watch Series 8 (GPS + Cellular) zahrnuje celkem 4 hodiny připojení k LTE a 14 hodin připojení k iPhonu přes Bluetooth v průběhu 18hodinového testu.

Realita je o neco lepsi. Ja mam 7. generaci, u nich se udava vydrz "az 18 hodin" .. ony ale urcite vydrzi vic nez tech 18 hodin, aktualni priklad: vzala jsem si na 100 % nabite hodinky v sobotu nekdy v 8:30 (rano), ted je pondeli 1:40 (noc), tj. hodinky byly v provozu nejakych 41 hodin a jeste maji 23 % baterky. Ale ja ty hodinky taky nevyuzivam tak intenzivne, jako apple behem citovaneho testu.

Cili ono tech 36 hodin bude v realu dost mozna taky vic. Ale jo, oproti treba xiaomi mi bandu je ta vydrz docela smesna. S jinymi znackami zkusenost nemam, takze neposoudim. Kazdopadne dlouho me to od AW odrazovalo, ale nakonec jsem zjistila, ze ono je to stejne docela jedno, s hodinkama se treba nesprchuju, tak je rano na tu chvili placnu na nabijecku a pak jsou v klidu pouzitelne na cely den.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality