Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Koniec ruskeho projektu Baikal

Takže spec pro tebe co čte A a už ne B ,v chemičce makám a zpracovává ropu ( tu sem snad nezmiňoval? ) z Ruska druhá co je v Ústí to je to samí ,je to závislí i na plynu,takže co tam asi budou vyrábět až ropa nepoteče a jsou speciálně dělaný na ruskou ropu? Zbourat a postavit znova chemičky co tu jsou už od války tak to chci vidět,už jednou poslali rusové nějakou mizernou ropu a zásobníky byli max na měsíc,pak co?A snad tu nechceš vypisovat firmy co tu v EU už padaj .(samozřejmě to není jenom kvůli sankcím ale i debilní politice EU green deal.) 42% a pak co zkapalněnej od amíků co stopli Bulhaři kvůli vysoký ceně?

Že se suroviny vozí z Ruska do Číny a tam je kupuje USA to je fakt nebo co výmysl? Je nedostatek jak terminálů tak tankerů na LNG a to těch tankerů má tuším se někde zmiňovalo nejvíc Irán a Rusko.

Jižní Korea ,všude se píše uvalí ,připojí,kde je že to udělala? Stačí naťukat a vylítne ti třeba,jj ale údajně se sankce neporuší.:-D

Napsal sem že doženou v čipech Tchai wan s tím co do toho rvou za prachy a když to nestačí narvou další to je lež /demagogie? Sem zvědavej co bude dělat Tchai wan jestli tam přestanou dovážet z Číny křemíčitej písek,no jiste to se dá nahradit a kdo si pak koupí nějakej HW několikanásobně dražší než teď ?

Takž to co píšeš ty v úvodu platí i pro tebe o nějakým tvrzení,protože ty žiješ v iluzi že si ty sankce schytá jenom Rusko to co blejou dokola média,si někde dohledej co všechno se dováží co se dá nahradit,nahradit částečně a co ne v objemu co se potřebuje ve světě k výrobě ,ale chápu to se ti nehodí do krámu,tak uvidíme to si tu můžem povědět pak až se to stane...

No tvůj rozhled je jasnej Rusko se surovinama a částečně nahrazeným vývozem/dovozem je v prdeli a v EU se máme čím dál lépe,životní úroveň tu obyvatelstvu roste jedna báseň a sankce se nás dotknou jenom okrajově že?

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality