Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Apple a soukromí uživatelů

Přečetl jsem si Prasakův komentář ještě jednou a potom znovu, nemohu tam najít ani jedinou zmínku o Google. Tvůj komentář je zcela mimo.

A jak píše lední brtník, Android si na nic nehraje, všichni ví, že Google bere data a všichni se s tím smířili. To je podstatný rozdíl od Applu, který uživateli DÁVÁ VYBRAT, jestli data posílat chce nebo ne a přitom obě možnosti znamenají, že se data odesílají. Prostě typická sviňárnička od Applu, kterou mu samozřejmě ovečky žerou, jak jsi tu předvedl.

------------

S brtníkem se zásadně neshodnu v jediné věci, zcela se mýlí ohledně čínských telefonů. Pokud čínský telefon obsahuje placené Google Play Services, nemá možnost cokoli vyměnit a data se odesílají jak do Google, tak do Číny. Pouze Huawei, který nemá zmíněné aplikační rozhraní, může odesílat pouze do Číny a nikam jinam!

(Mýlí se i v tom, že by Čína mohla být příští kolébkou demokracie, dlouho to tam vypadalo, ale poslední čínský prezident směřování Číny bohužel obrátil a dnes tam panuje tvrdší režim než v Evropě a to podstatně!)

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality