Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem CZC zpoplatnilo doručení na pobočku

Taky jsem si toho všimnul, narozdíl od zeleného skřeta ani nemají žádnou variantu zdarma (alza má aspoň doručení do jatek zadarmo, co na tom, že máme ve městě pobočku a několik jejich boxů, platit navíc se mi prostě nechce). Než něco koupím, tak procházím více obchodů a kontroloval jsem právě i nabídky CZC.
Vzhledem k tomu, že v našem městě minulý týden pobočka vyhořela (byla v OD Hvězda), tak mě to tak netrápí, ani jsem neměl pocit, že by tam měli něco exkluzivního (ať jde o sortiment nebo ceny).
Poslední dobou se mi nejlíp nakupuje v Mironetu (jsou rychlí (nemusim 15 minut hypnotizovat monitory,jako v alze), a mají slušné ceny). A něco taky občas koupím v Suntechu (mají tam dost věcí, které jinde nejsou a taky to tam odsejpá), ale Modřany mám dost z ruky, je to pro mě minimálně hodinová zajížďka.
Alzu jsem naposledy využil, když jsem byl na Slovensku a zapomněl jsem pořídit SD karty, to jsem jim to €1.50 za doručení do blízkého alzaboxu dal. Ale jinak se tomu snažím vyhybat. Na alzu dojde, pokud potřebuju něco nutně (jakože si vzpomenu v pátek odpoledne), oni mají dost věcí skladem právě v těch Holešovicích.
Ještě možná stojí za řeč Softcom, v Praze jsou někde ve Vršovicích. Ale tam nakupuju opravdu výjimečně. Ještě mě napadá TS bohemia, ale od posledního nákupu (Praha Opatov nebo Háje už nevím) se stihli už několikrát přestěhovat. A asi by se našlo víc takových podniků, prostě konkurence je značná a tím spíš se takovým poplatkům divím (na druhou stranu, kdo nemá cestu na pobočku, a nechává si to posílat, toho se to nedotkne, možná takoví zákazníci tvoří většinu, ale to můžou pobočky rovnou zavřít).

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality