Jsou zobrazeny jen nové komentáře. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Tak to je pro mě novinka taky ca přes půl roku sem tam kupoval myš a bylo to ještě bez poplatku.No C…
sambilionk 22.11.2022 20:29
sambilionk
Já u nich zůstanu, protože máme právě pobočku v našem maloměstě a s parkováním hned vedle. Skřet má…
Prasak 23.11.2022 21:41
Prasak
Oni dost spamovali s tím AlzaPremium, ale nakonec jsem to předplatil na rok, sice ne za 299,- ale za…
stylar 25.11.2022 12:39
stylar
Doprava se vyplatí, ale ceny na alze už daleko méně. Mám celkově jejich systém rád, ale u dražších n…
Budoucí editér 26.11.2022 00:22
Budoucí editér
Neexistuje obchod, který má všechno levný, Alza prodává všechno možný a není to už jen elektro, na n… nový
stylar 26.11.2022 14:05
stylar
Určitě souhlasím, že jen na cenu se nedívat. Já se dívám na hodnocení těch méně známých eshopů a kdy… poslední
Budoucí editér 28.11.2022 21:54
Budoucí editér

Tak to je pro mě novinka taky ca přes půl roku sem tam kupoval myš a bylo to ještě bez poplatku.No CZC mám z ruky takže tam končím s nákupama,to můžu brát rovnou u skřeta,ceny tam jsou už stejný a u skřeta řeší líp reklamace na rozdíl od CZC co sem několikrát četl.

Já u nich zůstanu, protože máme právě pobočku v našem maloměstě a s parkováním hned vedle. Skřet má sice boxy blíž, ale chce za ně mnohem víc a když už bych chtěl zboží vracet/reklamovat, je mi jednodušší to odnést a hodit jim to na pult, než to balit a někam posílat.

Neexistuje obchod, který má všechno levný, Alza prodává všechno možný a není to už jen elektro, na nevýhodnou cenu jsem se nenachytal už dlouho, protože používám toto jako doplněk https://www.hlidacshopu.cz a Heureku samozřejmě, takže hned vidím kolik byla cena např. před rokem apod. jinak nějaký dražší věci se mi nechce u kupovat u neznámých shopů, abych pak třeba neměl problém s reklamacemi, vrácením...

Když se podívám na poslední věci co jsem kupoval (elektro, spotřebič, apod.), tak jsem je koupil za mnohem lepší cenu než teďka (black friday je dobrý žvást - sleva tam sice někde je, ale potichu zdražíme výrazně ostatní věci).

Určitě souhlasím, že jen na cenu se nedívat. Já se dívám na hodnocení těch méně známých eshopů a když jich jsou tisíce a má to dobrý hodnocení, tak pak až jdu po ceně.

Jinak zrovna na zítra jsem měl u alzy s poplatkem za dopravu na pobočku Můstek a prý se to o den zpozdí. No tak jsem to zrušil. Naskládal znovu každé zboží zvlášť, doručit do jatek zadarmo a prý to tam zítra bude.

Zpět na aktuality Přidat komentář k aktualitě Nahoru