Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Pokusili se mě okrást přes internet - stále častější typ podvodu

Ja takéto skúsenosti nemám. Skôr nejakí lámaní písali manželke na inzerát. Mňa pre zmenu dnes vytočili zm.di, ktorí majú súhlas s kontaktovaním na telefón pre ponúkanie poistenia. Tentokrát som to ale nenechal tak (bolo to už opakovane asi po roku) a volal som do MetLife, že akým právom ma kontaktovali, že nech mi povedia dátum súhlasu, inak ich zajtra dávam na úrady. Poobede mi volal chlapík, ktorý mi povedal, že je pravda, že súhlas som nedal a jednalo sa o technickú chybu. Čo môže byť pravda aj nemusí, do ich systému nevidím. Veľmi sa ospravedlňoval a vraj mi príde aj oficiálne stanovisko zajtra emailom. Vytáča ma to, že volajú v mene MetLife, ale moje produkty, čo tam mám zázračne nevidia, aby to porovnali. Veď možno mám lepší.

A aby toho nebolo málo, jeden firme som dnes spravil aj pekný február. Chodili mi od nich spamy a tak som im pekne napísal, že to chodí z divnej domény a navyše žiadny súhlas odo mňa nemajú. Ani sa neobťažovali mi odpísať. Potom to prišlo ešte 2x, tak som to tak ako bolo preposlal na SOI... Ja som na to zabudol a dnes mi prišiel email zo SOI, že preukázateľný súhlas nemali a že na základe toho u nich idú začať správne konanie. Popravde, myslel som, že to skončí tak ako iné podania, ktoré som dal v minulosti na iné veci, čiže oni sú v práve a ja mám čušať.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality