Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Uložto končí

Dovolil jsem si clickbajt titulek, ale Uložto opravdu končí aspoň v podobě, jak ho známe.

Právě to se ale od prosince mění. Od příštího pátku budou moci soubory stahovat pouze registrovaní uživatelé a budou mít možnost nakládat pouze se soubory, které sami nahráli na toto úložiště. Soubory nebude možné sdílet veřejně nebo adresně prostřednictvím odkazu.

Jsou zobrazeny jen nové komentáře. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Ať žije EU ! Jen tak dál. Ať se sere co nejvíc do všeho.
Flash_Gordon 24.11.2023 18:30
Flash_Gordon
Hele, já se divím že mohli takovou dobu takhle fungovat, když každý věděl že se tam ve velkém krade.…
lucifer 25.11.2023 15:48
lucifer
Myslím, že sme na tom už právne tak ďaleko, aby sme konečne zaviedli iný názov pre to, čo sa v tomto… poslední
msx. 01.01.2024 23:35
msx.

Hele, já se divím že mohli takovou dobu takhle fungovat, když každý věděl že se tam ve velkém krade. Neb nic jiného než krádež to stažení filmu, hry, instalačky se SN nebo crackem není. A rovnou řeknu že jsem si tam nakradl taky, nejsem svatý. Tvářit se že je vše v pořádku a je tohle legální služba a podnikání je pokrytectví. Že takové něco neprovozovali spíš v nějakém Horním Dolním Bazmekistánu je taky dost divné. Že si tady na ně někdo dřív nebo později došlápne muselo být jasné.

Myslím, že sme na tom už právne tak ďaleko, aby sme konečne zaviedli iný názov pre to, čo sa v tomto prípade nazýva krádež. Nehovorím, že nejde o porušovanie práva niekoho iného, ale krádež to rozhodne nie je. Ak niečo ukradnem, dotyčný to nemá. Krádež by to bola, ak by som ukradol originál filmu a už by nikdy nemohli urobiť kópiu. Toto rozhodne krádež nie je. Keď, nech si to nazvú porušovanie autorských práv alebo hocijako inak, ale určite nie krádež.

Zpět na aktuality Přidat komentář k aktualitě Nahoru