Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Nový způsob volání přes internet - ENUM

Nový levný způsob internetového telefonování. Po zapojení do tohoto systému je váš hovor přesměrován nejdříve na svou ústřednu. Když zjistí, že voláte dalšímu klientovi sítě ENUM, přepojí hovor přes internet a vy voláte zadarmo. Když to nejde, přepne vás na pevnou linku za běžnou cenu. Za to vše zaplatíte registrátorovi (kterých je devět) poplatek několik set korun 1x ročně.
Zde je vidět, že někdy je lepší popis vynechat, než ho ušít horkou jehlou. Není z něj totiž patrné, v čem je služba ENUM skutečně výjimečná, a že se nejedná jen o dalšího VoIP operátora, kterých jsou tu desítky ba stovky. Popsané principy totiž na ně sedí beze zbytku. Samozřejmě že po nastudování zmíněných stránek se vše vyjasní, ale uživatel je zde, dle mého skromného názoru, zcela zbytečně maten. Kdo z příspěvku pochopil pravou podstatu věci, má můj obdiv.

Chci tím jen říct, že ve zprávičkách není třeba za každou cenu vymýšlet omáčku. Může to být na škodu a stručný úvod s odkazem na relevantní informace se tak jeví býti tou lepší volbou.

Rozdíl mezi VoIP a ENUM

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality