Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem přehled - služby systému XP SP2

fakt uz posledn pokec v tomto vlakne, potom sem uved odkaz na otazku vo fore (ci uz na rotuer alebo na LAN problem PC-PC)

k tomu routeru: cena bu bola znesitelna, len ono tazko radit, ked neviem presne k akemu typu providera (dsl, ine pevne, micro) ake poziadavky na lokalne prepojenia PCs (vzduch/kabel), aka je dolezita bezp. siete, rychlost prenosu LAN/WAN, atd.
a v tiez viac ludi viac skusenosti => treba pozriet, ci tu uz take vlakno nie je, pripadne zalozit novu otazku a tam pokecaju viaceri)

inak vsetky moznosti poskytuju stare masiny s dvoma LAN kartami a spec. LINUX distribucie (trebars aj LIVE) so skoro neobmedzenym nastavenim, ale:
nevyhody (dalsie PC zere prud, +huci, +zabera priestor +zly pohlad na stary kram :) ) (nic proti spec ciernym skrinkam, pokial mas moznost zohnat nieco mensie)

ROUTER distr. napriklad MONOWALL, ... mnozstvo..

preto som pisal stastnu ruku pri vybere, pretoze ziadne uputavky nepopisu uplne presne schopnosti a moznosti routera, az ked kupis - potom uvidis, co by tam este malo byt a nie je :), snad uz sa to za tie casy, co som ja kupoval zlepsilo :)


takze potom uz naozaj odkaz na diskusiu

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality