Jsou zobrazeny jen nové komentáře. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Nakoľko som si kedysi Windows nemohol dovoliť a teraz už môžem, tak mi vŕta v hlave, že by bolo pekn…
msx. 27.05.2007 06:56
msx.
Niekedy na to, aby Windows bežal ozaj lepšie treba, aby bol preinštalovaný nanovo a takáto inštaláci…
Pavel 27.05.2007 10:18
Pavel
Nejsem si jistý ale stejně jako u XP by mělo stačit zálohovat několik souborů kam se zapsala informa…
Mitch 27.05.2007 10:36
Mitch
U XPček to byl tuším soubor wpa.dbl. Ale i Vista u Visty se dá udělat obraz instalace, přijde mi to…
Pavel 27.05.2007 11:39
Pavel
Ono jich je víc (viz craftcom:-D). Problém je že když máš obraz už nainstalenýho systému tak si s ní… poslední
Mitch 27.05.2007 23:08
Mitch

Nakoľko som si kedysi Windows nemohol dovoliť a teraz už môžem, tak mi vŕta v hlave, že by bolo pekné, keby som si ho kúpil. Lenže, keď si pomyslím na starú kauzu o maximálne dvoch aktiváciách na rôznych počítačoch (napr. upgrade dosky), tak ma chuť na kúpu prechádza. Ja sa nepotrebujem dostať do situácie, že Windows nebude možné aktivovať. Nepotrebujem komentáre typu, tak ho nepreinštaluvávaj a hotovo. Niekedy na to, aby Windows bežal ozaj lepšie treba, aby bol preinštalovaný nanovo a takáto inštalácia u mňa prebieha raz za rok minimálne. Myslím, že je nezmysel, aby sa MS vŕtal v tomn, ako často, kedy a prečo aktivujem Windows. Keď som ho raz zakúpil, chcem ho plnohodnotne využívať a tomuto novému spôsobu aktivácie je pohodlie používateľa absolútne cudzí pojem. Keď sa to tak vezme aj všetky úpravy (nLite, Bart PE, Reatogo XPE a i.) by mali byť vlastne nelegálne. Pomaly nebude legálne ani preinštalovať Windows raz za čas (ak to nie je už teraz). Neviem aký máte pohľad na vec vy ostatní, ale toto je môj názor a žiaľ MS ho asi už nezmení. V každom prípade si FAQ prezerám.

Edit: Žeby od dvoch aktivácií ustúpili? Neviem to tam nájsť.

Niekedy na to, aby Windows bežal ozaj lepšie treba, aby bol preinštalovaný nanovo a takáto inštalácia u mňa prebieha raz za rok minimálne.

Pokud to má běžet na stejným HW, pak žádná instalace přece není nutná. Nainstaluju, aktivuju a udělám si obraz instalace (Ghost, TrueImage). V případě potřeby kdykoli obnovím systém z obrazu a aktivace netřeba...

Pavel

Zpět na aktuality Přidat komentář k aktualitě Nahoru