Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Mplayer pro Windows i s oficiálním grafickým rozhraním? už ano

mozna to bude jen pro me novinka ,ale netusil jsem ze Mplayer uz je pro windows delany i s grafickym rozhranim.
----
bohuzel pro mnoho uzivatelu leta zustavala sila prehravace ukryta-neexistujici zabudovane graficke rozhrani mnoho uzivatelu neprekousne(jemny navod pro Mplayer bez gui v cestine-pouze pro trestance zabasle na vice jak 10 let http://www.mplayerhq.hu/DOCS/HTML-single/cs/MPlayer .html ) - az si stahnete z odkazu MPlayer GUI,nedivte se ze je tam jen par cudliku(je to delany aby to umel pustit kazdy),rovnou kliknete na debug conzole - uvidite Mistra pri praci.
---
prehraje vse
podrobny vypis zavadenych kodeku
podrobny popis vlastnosti videa
pokud nikde nejde prehrat video, toto muze byt vase zachrana zjistit v cem je problem
ke stazeni i balik kodeku http://www7.mplayerhq.hu/MPlayer/releases/codecs/wi ndows-essential-20061022.zip (staci rozbalit do jeho slozky codecs)
prehraje i rozsekane(nedotazene) videa z p2p- staci hlavicka souboru a kus datMPlayer 1.0rc1 Windows GUI
http://www7.mplayerhq.hu/MPlayer/releases/win32/MPl ayer-1.0rc1-gui.zip
---
jen podotknu ze k mplayeru existuje mencoder(prevod cehokoliv na normalni soubory),mnoho Open Source projektu na prevod videa a prehravani je zalozena na techto programech,movix,mediacoder....

Předmět Autor Datum
Zdar. Užitečná zprávička. Já už jsem dřív narazil na nějaké GUI pro mplayer tady www.portablefreewar…
orang-utang 30.06.2007 19:54
orang-utang
hojda,mplayer je naprosto portable - ma tam sice 3 soubory na nastaveni ale pokud to vypalis na cd n…
kmochna 30.06.2007 21:11
kmochna
Jo, různá minidistra jsem zkoušel, Movix mezi nimi, je jich docela dost těchhle malých čistě přehráv…
orang-utang 01.07.2007 03:02
orang-utang
Dobře, žes to připomněl. Lidi, co tyhle věci tvoří zadarmo, prostě obdivuju. ja taky i kdyz jim Vla… poslední
kmochna 01.07.2007 12:46
kmochna

Zdar. Užitečná zprávička. Já už jsem dřív narazil na nějaké GUI pro mplayer tady
www.portablefreeware.com

Co do ovládacích prvků mi to připadalo jako skromnější Media Player Classic. A hlavně se mi zdá jsem někde četl, že MPC je právě na mplayeru přímo založený. Podoba byla značná. Teď už jsem dlouho spokojený s KMplayerem. Taky ten má být nadstavbou mplayeru, ovšem GUI je vskutku přepych. Detaily jsem nezkoumal, protože videa pouze přehrávám, to mi stačí.

Nevšiml sis, jak moc je portable? Totiž např. KMplayeru je potřeba nejdřív vytvořit .ini ve složce, jinak se zapíše do registrů a musí se to pak mazat, aby nenechal stopu. Taky některé kodeky se zapisujou do registrů. Jak to dělá tenhle Mplayer?
Jestli tyhle věci nesleduješ, tak nic. Jen jsem línej to testovat. Co chodím na noční, jsem ve dne jako pod sedativy.

hojda,mplayer je naprosto portable - ma tam sice 3 soubory na nastaveni ale pokud to vypalis na cd nikam se do registru hrnout nebude , vetsinou bohate staci stahnout mu kodeky do jeho slozky a nic vic uz s tim nedelat ;-)-pokud s tim chodis na nocni nastav mu cestu k pismu na titule a to staci :-D

pokud chces super tajne pouzij movix -je to minilinux +mplayer-doma vypalis,prineses nabootujes (zobrazi se ti pouze kazetacek)- vlitne do pameti(tam taky zustane) a jenom cd-romka vyplazuje jazyk na filmy (dalsi,dalsi,dalsi...) :))

Jo, různá minidistra jsem zkoušel, Movix mezi nimi, je jich docela dost těchhle malých čistě přehrávačů. Pak jsou taky normální desktopy o pár desítkách MB. Takový lotyšský(?) Austrumi, docela exotika. Taky se načte a pak vyplázne. Nejradši mám na tohle Puppy. Akorát byl někdy svízel s kodeky, když se čekalo na balíček. Nebo s DVD, to zase přehrávalo po jednotlivých souborech a nešly titulky. Teď už určitě na Linuxu jede skoro všechno, já měl linuxovou horečku asi před rokem. To jsem luxoval Distrowatch a Softpedii a zkoušel kdeco. Když bude potřeba, vím, že vždycky něco splaším. Dobře, žes to připomněl. Lidi, co tyhle věci tvoří zadarmo, prostě obdivuju.

Zpět na aktuality Přidat komentář k aktualitě Nahoru