Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Minipočítač za 5000Kč - Micro-ATX řešení od Intelu

Dnes se podíváme na první z řady testů desek formátu Micro-ATX. Jako první otestujeme řešení společnosti Intel s plnohodnotným notebookovým procesorem. Pokud jste až doteď po deskách těchto formátů jen pokukovali a váhali, tak tato deska vás svou cenou možná i přesvědčí. Název našeho článku totiž platí bez výhrad, a za avízovanou cenu máte možnost mít skutečně plnohodnotný počítač.http://www.pctuning.cz/index.php?option=com_content &task=view&id=9191&Itemid=68

Jsou zobrazeny jen nové komentáře. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Recenzent trochu plácá (hlavně co se VIA EPIA týče), ale nic to nemění na faktu, že desku už mám obj…
anarchist 10.08.2007 12:12
anarchist
Takže stručně ke zmiňované desce. Těžko jí něco vyčítat za ty peníze, ale přece jen jsem doufal, že… poslední
anarchist 15.08.2007 01:55
anarchist

Recenzent trochu plácá (hlavně co se VIA EPIA týče), ale nic to nemění na faktu, že desku už mám objednanou. Ne pro svoje účely, s VIA CN10000 jsem spokojen, ale za tu cenu nebylo těžké najít tu správnou oběť. :) O zkušenosti se případně podělím.

Takže stručně ke zmiňované desce. Těžko jí něco vyčítat za ty peníze, ale přece jen jsem doufal, že chladič nebude až tak hlučný. V tomto směru zklamání. K čemu je proboha teplota procesoru 32st a vrtění ventilátoru trvale na 4800 otáčkách? Pasiv doslova studenej! Navíc SpeedFan si na tom vyláme zuby, regulace žádná. Samozřejmě to srazím nějak jinak, ale je to práce navíc. Tady se soudruzi z NDR moc nevytáhli. Vrazili tam větrák a tím to pro ně skončilo.

Zpět na aktuality Přidat komentář k aktualitě Nahoru