Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Eset Smart Security

Na Invexu byl predstaven novy produkt fy Eset : Eset Smart Security http://www.eset.cz/produkty-cz/eset-smart-security- x . Registrace probiha na invex registracni kod i2007mrjfasn . Reklamni letak ve forme papiroveho cd s kodem rozdavali i pred branou, tak predpokladam, ze si to mohou vyzkouset vsichni. Licence je do 30.11.2007 na letáku (po registraci je v emailu napsane 30 dni). Jeste doplnim : heslo i uzivatel je porad stejne Invex2007 tedy stahujte rovnou 32bit ess_nt32_csy.msi a 64bit ess_nt64_csy.msi .

Zdroj: Invex Brno
Jsou zobrazeny jen nové komentáře. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Nevim jestli by jsme tu nemeli zalozit vlakno na Invex. Kdo tam co videl zajimaveho. nicmene rok od…
cody 25.10.2007 22:35
cody
Skomolil si firme meno. Firma sa vola Abcom. Ak dotlacim toho mojho satelitneho trtka do niecoho je… poslední
fleg-sk 26.10.2007 12:42
fleg-sk

Nevim jestli by jsme tu nemeli zalozit vlakno na Invex. Kdo tam co videl zajimaveho. nicmene rok od roku to upada. Hry nehraju ani se o ne nezajimam a tedy pavilon D a X byly ztrata casu. Zajimavy byl stanek chlapcu z Topolcan (u nich bylo nejvic narvano) www.abcon.sk a vubec tam bylo hodne firem nabizejici ruzna reseni prijmu tv programu digitalni metodou at uz DVB-T nebo DVB-S, ci DVB-C. Vse na platforme Linuxu. Samozrejme format HDTV i kdyz u nas zatim jaksi zbytecna starost krom zprav na Nove a par jinych lokalnich zalezitosti. Bohuzel reklamnich materialu meli malo aspon jsem udelal nejakou fotku.

Skomolil si firme meno. Firma sa vola Abcom. Ak dotlacim toho mojho satelitneho trtka do niecoho je mozne, ze nabudci rok budeme na Invexe my a strcime Abcom do vacku (lebo vieme kto stoji v pozadi a technologicky mame na nich;o)). A pise sa z Topolcian;o).

Zpět na aktuality Přidat komentář k aktualitě Nahoru