Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Vyborny clanok o linuxe na ZIve

Vdaka za tip, cely clanok som si precital a musim povedat, radost citat. na zive.cz malo co docitam, potom sa pozriem do diskusie a vacsinou je to hnus. ale teraz som clanok poctivo precital, podobne aj diskusiu a zanechalo to vo mne prijemny dojem.

co mi imponovalo asi najviac, ze nebolo z autora citit ziadne agitatorstvo na prechod na Linux, co by bol len dalsi podnet na flame. pacil sa mi takisto aj laicky pristup a aj to, ze popisal aj problemy z vlastnej skusenosti vyplyvajuce z pouzivania. nikto predsa nechce byt krmeny demagogickymi hlupostami.

rad by som sa pokladal aj ja za podobneho zbeha na Linux, pred casom som citil odhodlanie prejst (tiez) na Ubuntu, rozdelil som si HDD, zacal instalovat, avsak na konci mi to hodilo chybovu hlasku, ze sa mu nepodarilo nainstalovat boot loader (nepamatam si ktory). problem 100% riesitelny, ale vtedy ma to trochu odradilo a odvtedy sa mi tu na HDD susi ta particia vyhradena pre Ubuntu. po skuskach sa vratim na poradnu a budem hladat riesenie (novorocne predsavzatie :-p).

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality