Předmět Autor Datum
Ach jo, tohle je vecne tema o nenasitnosti nekterych lidi a kostnatem systemu, ktery se zuby nechty…
JR_Ewing 22.02.2008 08:18
JR_Ewing
já myslím, že to jsou spíše předsmrtné křeče těch "prodejců kumštu", kteří dodnes nepochopili, že li…
touchwood 22.02.2008 09:37
touchwood
No nevim, ale treba particka osob, na nihz visi o tri cisla vyssi obleceni, kteri zbesile mavaji ruk…
JR_Ewing 22.02.2008 09:45
JR_Ewing
nj, já zapomněl, že i tací jsou mezi námi.. :-D
touchwood 22.02.2008 10:17
touchwood
A bohuzel zadna vlastni vule a vypnuty mozek, S takovým pohledem na svět doporučuji knížečku Benjam…
čumil 22.02.2008 11:55
čumil
Co do mě ryješ.
Henessy 22.02.2008 23:58
Henessy
Tak po precteni tohohle clanku me, jako Linuxare, ponekud zamrazilo http://www.abclinuxu.cz/blog/Rob…
JR_Ewing 22.02.2008 14:17
JR_Ewing
Jo Gutmannova zpráva.Já bych to neviděl tak černě.DRM na ústupu,Sony dostalo po ťapkách za rootkit a… poslední
kmochna 23.02.2008 14:07
kmochna

Ach jo, tohle je vecne tema o nenasitnosti nekterych lidi a kostnatem systemu, ktery se zuby nechty snazi udrzet miliardove zisky starym zpusobem.

Nevim, kde je chyba. Ale at mi netvrdi, ze 500 za CD je normalni cena. Ted jsem byl v patek na koncertu v klubu ( skupina El Gafla, tedy zahranicni ). Supr parba, cena za vstup 120 Kc a koupil jsem si jejich CD za 150,-. Uplne bez ochran, takze ho mam uz riple v MP3, abych nemusel mit cd v pocitaci kdyz si to prehravam ( P2P nepouzivam ). Taktez od jinych, Ceskych, interpretu lze kupovat za podobne ceny. Namatkou me napada CankySou, komplet 3 CD stoji 500.-. Nekde udelali soudruzi zlodeji asi chybu.

já myslím, že to jsou spíše předsmrtné křeče těch "prodejců kumštu", kteří dodnes nepochopili, že lidi kulturu NEKONZUMUJÍ, ale hledají v ní jakési vyšší naplnění.

Piráti jsou jen vedlejším produktem komercionalizace kultury. Když se dá prodávat "kopie koncertu", dá se tato "kopie" rovněž zkopírovat zdarma... ;-)

No nevim, ale treba particka osob, na nihz visi o tri cisla vyssi obleceni, kteri zbesile mavaji rukama a poslouchaji pritom ArAndBi z mobilu. Sorry, ale tihle to opravdu konzumuji. Jsou in a k tomu to patri. Drahy znackovy obleceni podle aktualniho trendu, k tomu babu podle aktualniho trendu, hudbu podle aktualniho trendu. A bohuzel zadna vlastni vule a vypnuty mozek, podle aktualniho trendu :-(

A bohuzel zadna vlastni vule a vypnuty mozek,

S takovým pohledem na svět doporučuji knížečku Benjamina Kurase "Sekl se Orwell o dvacet let?"
Určitě se bude líbit a předpokládám i souhlas s jeho názory na naše euroglobaltotal směřování a směrování.

Tak po precteni tohohle clanku me, jako Linuxare, ponekud zamrazilo http://www.abclinuxu.cz/blog/Robert/2006/12/27/1630 41 . Vyplyva mi z toho ze microsoft, schovavajic se za ochranu "autorskych prav", se snazi vytesnit vzrustajici konkurenci z trhu netrznimi praktikami a tim si zase vratit sve drivejsi totalitni postaveni ( monopol je v tomto pripade slabe slovo ). Skryvani specifikaci hardwaru a pod. muze vest k tomu, ze proste pro linux nebude hardware, ktery by fungoval. Za linuxem totiz nestoji Miliardodolarova spolecnost a Miliardodolarove nahravaci spolecnosti a ma zatim dost male postaveni na trhu, aby vyrobce hardwaru nebolelo volani mensiny.

FUJ. Hnus velebnosti.

Jo Gutmannova zpráva.Já bych to neviděl tak černě.DRM na ústupu,Sony dostalo po ťapkách za rootkit a nepodporu xvid(najednou podporuje), nahrávacím společnostem opravdu dochází, že oni ty astronomický zisky z céčkových filmů a mizerný muziky mít nebudou.Na windows se začíná portovat tolik linuxích programů , že se můžou s nějakýma předraženýma krámama vycpat.Hw - mno není jen linux home , je i linux v podnicích, pochybuju, že by někdo extra znemožnil přístup i pro tuto platformu-vycházel bych z této rovnice: linux user je zkušenější-čili i náročnější=můžeme na něm trhnout víc.

Zpět na aktuality Přidat komentář k aktualitě Nahoru