Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem FUP u O2 sice zrušen, ale nasadili omezení jinde.

Ale ty si si nezaplatil 1mbit linku do sveta, ale len k tvojmu providerovi, to je rozdiel. Provider robi agregaciu, lebo keby nerobil tak by ta ten tvoj mbit stal urcite aspon 10x tolko (tipujem ale az tak 50x), a to som zvedavy ci by si bol ochotny platit 50x tolko, potom by si mohol povedat ze si si ho zaplatil a ze si ho mozes naplno vyuzivat. Akonahle je tam agregacia tak si uz nemozes robit co chces, lebo tym obmedzujes ostatnych v agregacii. Uz to konecne pochopte aj maniaci stahovaci.

Ale toto co sa pise v tom clanku co robi O2 je tiez na hlavu, ak obcas napr. raz za mesiac pouzijem uschovnu alebo P2P a prenesiem 100MB, tak nikoho neobmedzujem, a keby ma provider obmedzoval tak by som isiel inam. Ja by som keby som bol u toho O2 kyslika asi okamzite precital ze ci mam pravo vypovedat zmluvu ak O2 porusi podmienky zmluvy a ak ano okamzite vypovedal a isiel k inemu operatorovi.

Ja som (v D) davnejsie nechcel ADSL kvoli tomu ze kazdy operator mal vypovednu lehotu rok, alebo dokonca az 2roky, aj ked to bolo relativne lacne, vyvolavali vseliak dealeri, som im povedal nech si to s takou vypoved.lehotou strcia do ***, az ked som nasiel providera ktory ma vypovednu lehotu 1 mesiac a okamzite som siel do ADSL k nemu. Dnes mam od nich 16 Mbit download (nedavno zvysili vsetkym zakaznikom na 16Mbit povodne som mal 2Mbit), flatrate, za 27eur/mes aj s pevnou linkou, a 1mesiac vypovedna lehota, tak nech skusia daco obmedzit, mozu si byt isty ze by som ten 1mesiac vypovednu lehotu vyuzil :-D Tak funguje konkurencia... No, ale to je Mnichov...

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality