Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Thajský distribútor sťahuje GTA z predaja kvôli vražde

Milý orang-utangu,

přiznám se, že mě Tvoje reakce překvapila a upřímně řečeno, vůbec nechápu, kam směřovala. Buď můj příspěvek považuješ za pokleslý humor (což já konec konců taky a sám to rovněž tak označuji (viz např. tady ), anebo jsi v něm hledal něco, co tam nebylo, případně čemu nemůžeš rozumět.

Tvá kritika mých příspěvků se ale v převážné míře míjí účinkem, neboť já jsem nikdy netvrdil, že jsem … poctivě uvažující člověk …, a je pravdou, že se zhusta ….snižuji k žonglování s termíny, které znám jen zběžně…. Stejně tak se mnohdy …pohybuji jen po povrchu věci a nějak rutinovaně (zajisté jsi měl na mysli rutinně) zacházím se slovy... a nikdy jsem netvrdil, že moje výroky nejsou laciné. Budiž však řečeno, že jsem nikdy neuvažoval, zda je toto …..důstojné pro inteligentního člověka….., neboť se za něj nepovažuji (v tomto směru mi postačí srovnání s ostatními kolegy na zdejší Poradně.net, když se řeší jakákoli matematická šaráda).

Nesouhlasil bych však s Tvým tvrzením, že ….tady stejně nikdo nepozná, že vypouštíš jen bonmoty…, a naopak jsem přesvědčen, že to poznají všichni kromě Tebe, a proto také nikdo nepíše filipiky proti mých lehkovážným úvahám. Maximálně se někdo zamyslí nad tím, zda nějaká ptákovina od Paulluse se dá vůbec bonmotem nazvat.

Pokud bych se měl vyjádřit, zda ….je velice lákavé a příjemně dráždivé se otírat o věci, jež mne přesahují…., přiznám se, že kromě nesilikonových šestek mě už další věci nenapadají.

Bylo by od Tebe myslím poctivější napsat, že Ti vadí, jak jsem se otřel o Bibli (i když mi navíc vsouváš do úst své úvahy, jak a čím bych argumentoval) a dost dobře nechápu Tvou jistotu, že nejsem věřící. Skutečnost, že nejsem katolík, Tě asi přivedla k názoru, že jsem ďaur a pohanský pes.

Pokud se Ti dále .. nelíbí situace, kdy rozesmátá parta kope do bezbranné oběti, ležící na zemi,… věz, že nás brzy sranda přejde, až té oběti budeme platit miliardy. Jinak Tvoje názory na církev a Bibli nemá cenu komentovat; v podstatě jsou shrnuty v každé učebnici katechismu pro základní školy mocnářství rakousko-uherského.

Takže závěrem bych Ti doporučoval, abys nechal ostatní zdejší uživatele …si vytírat hubu…, čímkoli chtějí a uznají za vhodné (pokud to nebude v rozporu s pravidly Poradny) a pokud se Ti mé příspěvky eklují, tak je prostě nečti.

Tím považuji naši diskusi za ukončenou a ani do budoucna nehodlám na Tebe a ani na Tvoje další vyjádření reagovat; o Tvé povaze jsem si učinil úsudek na základě Tvojí reakce na příspěvek Vladimíra.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality