Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem mininotebook Amilo Mini

Dalším miniaturním notebookem se pochlubila společnost Fujitsu Siemens. Asi netřeba se blíže zmiňovat, pro koho je takové řešení určeno, rovnou se podívejme na parametry. AMILO Mini Ui 3520 nabídne při rozměrech 23,2×17,5 cm 8,9palcový LCD (nebude lesklý!) a vnitřnosti postavené kolem procesoru Intel Atom N270. Jako datové úložiště poslouží až 120GB pevný disk, dále nebude chybět WiFi a UMTS skrze kartičku v ExpressCard slotu, podpora 3G a Bluetooth, mikrofon, 1,3Mpix webová kamerka či 4-in-1 čtečka paměťových karet. Softwarovou stránku zastoupí, jak jinak, Windows XP Home. Na trhu se nový mininotebook objeví již příští měsíc za ~400 € (v přepočtu 9 900 Kč).a zde i video
mininotebook Amilo Mini

Jsou zobrazeny jen nové komentáře. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
pokud si chceš pořídit nějaký mikrokrám i na psaní, pak jsou výhodnější ty s 10" displejem, protože… poslední
lední brtník 05.09.2008 13:37
lední brtník

pokud si chceš pořídit nějaký mikrokrám i na psaní, pak jsou výhodnější ty s 10" displejem, protože malá klávesnice z 9" modelů na delší texty fak není.
procesor atom nebo co za rok bude, ta výdrž cca 6 hodin se hodí (u modelů s ssd disky). lesklé displeje jsou spíš pro zlost, ale někomu vyhovuje když vidí zezadu se přikrádajícího učitele :)

Zpět na aktuality Přidat komentář k aktualitě Nahoru