Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Ještě jednou ke zvyšování rychlostí u UPC - tip jak platit méně!

Už jednou jsme zvyšování rychlosti připojení u UPC zmiňovali, ale nyní mám osobní zkušenost a tip jak platit méně, proto se k tomuto tématu vracím.

Po přečtení článku na lupa.cz jsem ještě překontroloval aktuální ceny u UPC a nedalo mi to. Momentálně mám připojení 6Mbit/512Kbit za které platím tuším 720,- Kč a nově příchozí zákazník dostane 10Mbit za 490,- Kč. Říkal jsem si, proč bych měl platit za slabší službu více, než nově příchozí zákazníci platí za vyšší rychlost? Nelenil jsem a na UPC jsem napsal přes jejich kontaktní formulář zprávu následujícího znění:

Dobrý den,

zavedli jste nové tarify, kde nový zákazník dostane za stejnou cenu jako platím já, stávající zákazník, více než 3-násobek mé rychlosti. Co mi můžete jako zákazníkovi nabídnout, abych nemusel až do ledna 2009 (a déle - s ohledem na postupné navyšování) žít s pocitem, že jsem méně vážený zákazník než ten, který podepíše smlouvu dnes?

Děkuji za odpověď a zůstávám s pozdravem

Před malou chvílí mi volala nějaká paní z UPC, že moje rozhořčení naprosto chápe a že má měsíční platba bude snížena o 35% na cca 500,- Kč.

Před lednem 2009 budou klienti o změně tarifů informováni a budou se muset rozhodnout pro jeden ze dvou tarifů. Rozčlenění stávajících tarifů do nových, jak bylo uvedeno na lupa.cz, není dle UPC pravdivé a od ledna údajně budou i pro stávající zákazníky pouze dva tarify 10 a 20 Mbit.

Doufám, že někomu tahle informace pomůže a jenom potvrzuje, že kdo se nestará platí víc.

Zdroj: osobní kontakt s UPC

Komentář k aktualite

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality