Jsou zobrazeny jen nové komentáře. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Tak nove poznatky: Monitor mi bylo dano videt (neskutecna nahoda /i kdyz ty, jak znamo, neexistuji/…
mif 06.10.2008 12:06
mif
To je realita, že i když se recenze předhánějí v superlativech a i ohlasy uživatelů jsou kladné, tak… poslední
host 06.10.2008 12:31
host

Tak nove poznatky:

Monitor mi bylo dano videt (neskutecna nahoda /i kdyz ty, jak znamo, neexistuji/) vcera u znameho. Ztotoznim se s tezi, ze obraz je plne adekvatni technologii S-IPS, ale...

...ale to podsvetleni je tragicke. Nevim, zda je to konkretnim kusem, nicmene je to fakt "moc" - prava strana ma o poznani odlisny barevny profil nez leva, a pri nastaveni cerne plochy (na kterou jsem zvykly) je to flekate jak majove kote. Chapu, ze po prechodu z TN technologie bude uzivatel mluvit v superlativech, ale coby dlouhodoby vlastnik S-IPS panelu (Flatron L2000C 20" 1600x1200) souhlasit nemuzu.

...ale ma to moc velky pixelovy rozmer, ktery pusobi az rusive (pri editaci fotek proste vidite rastr). Asi by se na to dalo zvyknout, ja uz mam ovsem "v oku" neco jineho (mensiho). Idealni by asi byl tenhle nativ na 22".

Vic nemam co vytknout. Hral jsem si s tim asi hodinu a az na vyse uvedene "malickosti" je to fakt skvely kousek. Pro me ale vyroben nebyl...

To je realita, že i když se recenze předhánějí v superlativech a i ohlasy uživatelů jsou kladné, tak když pak člověk stojí monitoru tváří v tvář (ehm, v stínítko) tak zjistí, že mu nevyhovuje. Jako částečnou omluvu snad lze konstatovat, že některé neduhy mohou být záležitostí konkrétního kusu.

Zpět na aktuality Přidat komentář k aktualitě Nahoru