Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Jak začít skládat hudbu na PC s rozpočtem 10 000,-

Dost často dostávám dotazy na doporučení základního vybavení pro tvorbu hudby na PC. Ono je někdy dost těžké radit začínajícím beatmakerům a rapperům, když jim je 15–20 let a jejich finanční možnosti se dají shrnout do „ty woe jsem studentská socka s pár tísicofkama“. Nicméně pokusím se dát dohromady základní sestavu zahrnující mikrofon, zvukovou kartu, referenční monitory, midi keyboard/controller a případně i mix, to vše s rozpočtem kolem 10 000,–.

Jsou zobrazeny jen nové komentáře. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Hudba! Se sklada u klaviru ci jineho hudebniho nastroje a zapisuje se do notove osnovy!
JR_Ewing 27.10.2008 12:21
JR_Ewing
Dnes uz ne, neblazni:-). Mam kamose, co nam delal brankare(pak uz jsme ho kvuli premire snahy a akti…
Radek 27.10.2008 12:31
Radek
Rád bych si pár jeho skladeb poslechl, obával bych se, že se bude jednat jen o nějaké shluky tónů, k…
Moas 27.10.2008 13:36
Moas
Ja nevim co presne dela, pochybuju ze nejakou hudbu, ale dela v nejake reklamni agenture a asi to bu…
Radek 27.10.2008 15:56
Radek
zeptej se ho, jestli nesklada neco podobneho: watch ]:) PS: kdo tento klipek stravi najdnou, je "hu…
gd 27.10.2008 21:04
gd
Pěkné. Nejvíc se mi líbilo, jak kráva dojila krávu. Úplně jako od Monty Python's Flying Circus (nebo… poslední
Kráťa 29.10.2008 22:47
Kráťa

Dnes uz ne, neblazni:-). Mam kamose, co nam delal brankare(pak uz jsme ho kvuli premire snahy a aktivity, kterou vyvijel hlavne v prirode, museli vyrazit) v male kopane a vis jak ten sklada hudbu? Jedine v prirode. Dnesni mladi to delaji jinak. Zajde si k nam za panelaky na lysohlavky, zhulaka se z nich a vali se tam nekolik hodin v rausi a pak nam vykladal, jak plaval v lese jako v mori a pak presne nevim v jake fazi se da do skladani, ale ono to opravdu asi funguje. Dela v nejake reklamce nejaky zvuky a do prirody pro "inspiraci" se vydavaji 2 a oba delaji u jedne firmy. Mne to sice nejde do hlavy ani trochu, ale jim tam ta lysohlavka asi neco narve.]:( A nekecam. Dela to tak jiz nekolik let, z fotbalu jsme ho vykopli, ale v praci je porad....

Ja nevim co presne dela, pochybuju ze nejakou hudbu, ale dela v nejake reklamni agenture a asi to budou spis nejaky znelky nebo neco takovy. Navic jsem vubec netvrdil, ze to dela dobre, ale dela to tak jak jsem psal. Nazere se lysohlavek atd. Dalsi "umelec" z nasi vesnice(je znamy, miva vystavy a byva v tv) co dela vitraze, se pri praci musi zhulit travou, aby ho kopla muza, nebo co to je, jestli na vitraze neoptrebuje neco jiny:-). Jinak nefunguje.

Zpět na aktuality Přidat komentář k aktualitě Nahoru