Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Malware tvářící se jako "Greasemonkey" cíluje speciálně Firefox

mi se systém bezpečnostních zón líbí, u ie to mohla být jakás takás ochrana. kdyby ji její výrobce nezabil tím, že v nejnebezpečnější zóně musím mít povoleny bezpečnostní díry (activex), abych si mohl přehrát flashové video. těžko přemluvím jakéhokoli uživatele netu, že má ignorovat youtube aj.
pod vistou je to jinak, chvála bohu, jen čekám až američtí soudruzi pochopí, že není smyslem života utrácet za nové operační systémy pod kterými mi kurzor wordu nebliká o nic rychleji, ale zato potřebují k pohonu 0.5kw* zdroje v pc.
*) tímto přeji novému americkému prezidentovi, aby dostal nápad, že se do státní správy nesmí zakoupit pc se spotřebou vyšší než 100W. anebo trvané 3-násobné zdražení ropy.

ačkoli "vir" napadá můj oblíbený plyšový prohlížeč, jsem rád. pánové z foundation mají o čem pořádném přemýšlet místo kokotin se vzhledem šipek na procházení stránek.
nevím kolik úsilí musí člověk či brtník vyvinout aby si nainstaloval takový vir, na odolnost moudrých uživatelů nespoléhám - poté co si desítky miliónů uživatelů nainstalovalo stupidní mailové viry, nebo poté co se uživatel firefoxu nakazí antivirem2008 tak, že si instalátor .exe který pod ff nelze z netu spustit, vyhledá stažený na disku a obětavě se ručně zaviruje.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality