Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Velice inspirativní stránka

Drahý příteli. Prostata problému tkví někde úplně jinde. Problém není najít obdélník do kterého se píše dotaz, ale pojmenovat problém, porozumět případnému cizímu textu a výsledek vyhledávání aplikovat na vlastní případ.(Mistři ve vyhledávání mají dokonce soutěže a mistrovství)
Dosud jsem měl za to, že poradna je od slova radit a jsem li rádce znalý, pak mě musí zákonitě nudit neznalost tazatele, jeho neschopnost vyhledat, zda problém nebyl řešen v této poradně již několikrát, neznalost počítačové terminologie, anglického jazyka a dalších pro mě notoricky známých věcí.Je to věc, kterou musí zkousnout každý kantor, který musí přečíst a klasifikovat stupidní odpovědi stále dokola a nestat se alkoholikem.
Věrni prohlášení že Všechno už tu bylo, zrušme poradnu a pro neodbytné dejme odkaz na Google.
Ten pocit, že nejsem úplný blbec a mohu někomu poradit nestojí za ty nervy s tazateli.Rozhodně lepší bude donutit manželku nebo milenku aby mě titulovala můj malý genie.
Hluboce se skláním před členy poradny, kteří neúnavně a často opakovaně radí a vysvětlují. Proto mě překvapilo, žes to napsal ty a tane mi na mysli Caesarovské "I ty, Brute?" :beer:

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality