Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem R.Hulan opat zaziaril a trha rekordy na PCT

Už zase. Popularita Radka hulána není v jeho názorech, ale v tom že něktěří jedinci mají neustále potřebu se proti němu vymezovat. Kolik lidí na jeho blog chodilo jen pro to, aby s ním mohlo nesouhlasit, zakládat antihulán weby a podobně, sám to moc nechápu, ale to je jak na různých flamech Vista/XP/Linux/Ubuntu/Nvidia/ATI - někdo má zkrátka potřebu někoho přesvědčovat o správnosti svých názorů a když někdo napíše něco, co jeho egu ubližuje, musí o tom hned všude psát.
Mě jeho rýpání do uhrovatých pubescentů naopak přišlo vždy velmi vtipné, jako kdyby tím dával najevo, koho chce na jeho web přitáhnou nejvíce - notorické diskutéry křičí na všemožných fórech, což mu zajistilo vždy vysokou návštěvnost.
Možná je arogantní, ale rozhodně né blbý a pokud bude čtivě psát o zajímavých věcech a nebude lhát, rád si jeho články přečtu - a zasměju se u diskuze :-)
Edit: 312 komentářů... no to hovoří za vše. Aneb hromadná schizofrenie - nikoho RH nezajímá, ale všichni to musí číst a vyjadřovat se k tomu.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality