Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Je libo 2TB disk?

Pevné disky s kapacitou 1,5 TB od společnosti Seagate jsou již nějakou dobu v prodeji. Konkurenční boj je ale krutý a společnost Western Digital uvedla nový pevný disk ze série Caviar Green, a to s rekordní kapacitou 2 TB.

Western Digital Caviar Green 2 TB má čtyři plotny, přičemž každá má kapacitu 500 GB. K dispozici má 32MB cache a používá rozhraní SATA 3Gb/s. Protože se jedná o disk ze série „Green“, pyšní se řadou technologií pro snížení spotřeby (IntelliSeek, NoTouch, IntelliPower). Nechybí ani další technologie pro snížení hluku, vibrací či proti případnému poškození čtecí hlavy při přenosu.

http://www.zive.cz/Bleskovky/Western-Digital-uvedl -jako-prvni-2TB-pevny-disk/sc-4-a-145414/default.a spx

Jsou zobrazeny jen nové komentáře. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Zajímalo by mě, co by se stalo, kdybych ze současného externího disku WD MyBook 1TB kuchnul disk a d…
Moas 29.01.2009 07:04
Moas
stalo by sa to,že prídavná doska v mybook ,ktorá na sebe nesie firmware,by z najväčšou pravdepodobno…
audax 29.01.2009 18:25
audax
Jezismaria netrep. Na 99% to pojde. Su v tom normalne SATA disky, tie iste ktore sa predavaju aj oso… poslední
MM.. 30.01.2009 19:01
MM..

stalo by sa to,že prídavná doska v mybook ,ktorá na sebe nesie firmware,by z najväčšou pravdepodobnosťou neidentifikovala pripojený disk,v mybook sú špeciálne verzie hdd-niesu tam bežné desktopové disky,ale prispôsobené verzie vyrábané špeciálne pre tieto externé krabičky,majú neštandartnú rýchlosť čítania/zápisu,neštandartnú geometriu,redukovanú elektroniku-všetky dodatočné funkcie pravdepodobne obstaráva tá prídavná doska s firmwarom,bez nej vybratý disk z mybook pripojený do normálneho pc odmietol nabehnúť

Zpět na aktuality Přidat komentář k aktualitě Nahoru