Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem UPC od 1. dubna zvýší rychlost připojení klientům s původními tarify

UPC oznámilo dokončení příprav pro zvýšení maximální přenosové rychlosti zákazníkům s internetovými tarify Starter, Easy, Classic, Light, Extreme a Professional, které loni v září v nabídce nahradily nové rychlejší tarify 10M a 20M.

http://www.lupa.cz/zpravicky/upc-od-1-dubna-zvysi- rychlost-pripojeni/

Zdroj: lupa.cz
Předmět Autor Datum
Jakožto majitel UPC Light (6Mbit původně, nyní cca 11Mbit) zas tak spokojenej nejsem. Ano, pro přeno…
MKc 30.03.2009 15:42
MKc
Tak do nyní to byl pouze testovací provoz, takže kvalita mohla být lehce zhoršená. Uvidíme jak to bu…
Marvin 30.03.2009 15:55
Marvin
Krom toho, ze k nam do stare zastavby UPC nikdy nedorazi (je to pro ne malo zakazniku na moc velke p… poslední
JR_Ewing 30.03.2009 15:55
JR_Ewing

Jakožto majitel UPC Light (6Mbit původně, nyní cca 11Mbit) zas tak spokojenej nejsem. Ano, pro přenos vetších souborů supr, ale všímám si jakožto hráč Warcrafta3 a jiných onlinovek zhoršení kvality co se týče odezvy, stability (packet loss) - a to nejsem sám. Když se podívám na grafy na NIXu tak UPC jede dost často na svém maximu. Já upředňostňuji hlavně nízkou latenci a pokud možno bezeztrát. Přemýšlím že se na ten jejich 20Mbit vyprdnu a zkusím 1Mbit garant od ISP o kterém vím že tu linku kvalitní má..

Krom toho, ze k nam do stare zastavby UPC nikdy nedorazi (je to pro ne malo zakazniku na moc velke plose, navic vyrazne clenite a historicky chranene) s tebou naprosto souhlasim. Proto odolavam v klidu tlakum ze vsech stran a hyckam si svoji 6/2Mb (brzo 7/3) wifi linku od providera, se kterym se dobre znam. On tu sit nema jako hlavni prijem a na prvnim miste u nej stoji kvalita. Stahovace v siti nechce a kdyz to nekdo prehani (a i pres omezeni portu na jednoho klienta se snazi snizenou prioritu PtP siti obchazet) tak mu radeji vypovi smlouvu nez aby omezoval ostatni. Mam wifi, hravame na tom tri (dva wow, jeden CS), dalsich nekolik (i desitek) hraje u me na serveru wow, dalsi uzivatele brouzdaji po netu a porad mam na CS:s odezvy do 30ms bez lagu.

Zpět na aktuality Přidat komentář k aktualitě Nahoru