Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Orange aj T-Mobile: Blokovanie nelegálnych a škodlivých stránok

Jestli se chces hadat, tak se mnou neuspejes. Nehadam se na netu, je to zbytecne, protoze jeden rekne to, druhy ono a takhle to muze pokracovat treba tyden a nic se nevyresi. Navic podle myho jen porovokujes a ac se to sem nehodi a treba to nekdo smazne, tak ti reknu, ze takovyto typky nesnasim a tohle s tebou resit osobne, tak ti flaknu po cuni, protoze blby provokatery nesnasim uz od prirody. No a pokud to nenapadne sluvko "smradum" melo byt na me, tak bych ti pohladil jeste druhou stranu tvare, aby se ti vyrovnala celist.
Za druhe si odporujes (pokud to nechapes, pomuze asi jedine lecba navrzena mnou o neco vys), precti si co pises (viz vys) a za dalsi ses slusne receno hloupej, protoze tady opet pises tohle

to neznamená že bych si ji zavedl sobě doma
, dochazi ti vubec, ze ty bi sis mohl akorat mlyt prstama jako v te pohadce o tusim "Pysne princezne" a ze bys s tim vubec nic nezmohl. To si fakt tak naivne myslis, ze kdyz neco napriklad celosvetove zatrhnou, tak potom ze to nejakymu "programatorovi" povoli anebo si myslis, ze to pak "hacknes" nebo co s tim udelas? Ty by sis ji nezavedl doma - to je fakt super veta i nazor.
Pises nekde niz o prezdivkach a sam ji pouzivas. Ja se za zadnou prezdivkou na rozdil od tebe neskryvam. Dej si jeste cigo nebo dymku nebo cos to sem hodil za smajlika a vykasli se na debaty o kterych nemas ani paru. Pro tebe je i Cina malo, takhle za Fidela pred 20 rokama, to by se ti libilo, co?

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality