Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Offline Update 6.0: Windows updated by Linux

The Offline Update script collection, published by The H's sister publication in Germany, c't, and Torsten Wittrock, has been updated to version 6.0. Offline Update helps manage delivering the latest security updates to Windows PCs without lengthy downloads. The latest version, 6.0, contains updates for Windows 2000, XP, Vista, Windows Server 2003 and 2008, and their 64 bit versions where available. The scripts can also be used to freshen up Microsoft Office 2000, 2003, XP and 2007.

Předmět Autor Datum
POdle mě by si Linux měl hledět svého korýtka a radši se snažit udělat linux update jednodušší a bez…
MM_tank 31.05.2009 03:14
MM_tank
Co na tom je konkretne debilniho? Beru konkretne desktopove ubuntu. Ani Debian nebo RedHat nemaji vu…
JR_Ewing 31.05.2009 12:02
JR_Ewing
Tanku, nevidím na tom nic špatného. Naopak, mám sítě o desítkách PC, kde servery běží na linuxu a je… poslední
touchwood 31.05.2009 13:40
touchwood

POdle mě by si Linux měl hledět svého korýtka a radši se snažit udělat linux update jednodušší a bez nějakého debilního konfigurování a nastavování...Zlatý vokna v tomhletom.

Co na tom je konkretne debilniho? Beru konkretne desktopove ubuntu. Ani Debian nebo RedHat nemaji vubec nic sloziteho.

Tanku, nevidím na tom nic špatného. Naopak, mám sítě o desítkách PC, kde servery běží na linuxu a jediné, co mi fakt trhá žíly, je update. WSUS je jen pro Win server, jeho linuxová obdoba je hodně experimentální a nechat to neřízeně aktualizovat je někdy dost o ústa; navíc vytížení linek je někdy jen díky update docela masivní.. Ty firmy pak logicky nemají/nechtějí dát prostředky na nějaké centralizované řešení (landesk apod.)

Zpět na aktuality Přidat komentář k aktualitě Nahoru