Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Windows 7 E - verzia pre Európu bez IE

Tak trochu rikas nesmysly. Pokud se budem drzet tveho prirovnani, tak rikas, ze

Lidé si chtějí koupit auto rovnou s pneumatikami, bez nich je jim k ničemu. A světe div se, lidi chtějí pneumatiky Windows, ať se ti to líbí, nebo ne. Každý si je může pak vysvléct a dát si tam zdarma pneumatiky Linux, udělá to ale jen pár nadšenců, protože pneumatiky Linux jsou na běžné silnici dost k ničemu.
Takze podle tebe znamena, ze jediny kdo umi vyrobit pneumatiky je MS? Pokud to prevedeme na znacky gum a k MS prirovname napriklad Michelin, tak Bridgestone neumi vyrobit pneumatiky a lide je nechteji a ten kdo je pouziva je pouze nadsenec? Navic Bridgestone jsou na silnici k nicemu? To prirovnani se ti trochu nepovedlo anebo je videt, ze jsi opet slepe zameren jen na MS a SW a kolem nevidis, pak by se dalo omluvit to, ze neberes v potaz jine vyrobce, at uz cehokoli. Vis ono napriklad v pneumatikach to neni jako v SW, kde opravdu vladne MS a nic jine v podstate nema sanci.
wam_Spider007 souhlasim s tebou, ale s pneumatikama to nebyl dobry priklad. Na druhou stranu ale souhlasim v necem i se zbylymi dvema, ktere zminuju, protoze MS je soukroma firma a at si do jejich systemu da treba Ferrari. Debilni EU komisi to ma byt zcela jedno. Tam at se staraji o ty multikulti a treba jine cerne chudacky, kteri jsou zde tak brutalne napadani, ze se musi uchylit pod ochranu Kanady. Zajimave, ze neprchaji do jinych statu. Tam totiz nemaji drive uprchle rodiny. Misto toho se staraji opravdu o nesmyslne prikazy a narizeni, ktera zneprijemnuji zivot porad vic ve vsech oblastech a to nemluvim ted vubec o IT.

Dale Cooper to ses trosku spletl, ne? Pises
Ano. Takže pokud třeba Ford prodává automobily s pneumatikami Hankook, je to kartel. Mají o tom dohodu, a podle tebe je to kartel a omezuje konkurenci.
Pokud vezmem opravdu tvuj priklad doslova, to si opravdu myslis, ze se ty gumy Hankook u Forda objevily tak, ze spadly z nebe a oni je nazouvaji? Samozrejme ze se firmy musely nejak domluvit, aby na Forda Hankooka obuli. To jestli je to kartel v tomto pripade nema smysl hodnotit, ale dohoda by tam byt musela.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality