Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Hledáme autory odborných publikací

Nakladatelství a vydavatelství Computer Press, jednička na trhu s počítačovou literaturou, hledá nové autory odborných publikací pro oblasti administrace, programování, webové programování, databáze, grafika a DTP, webdesign, Mac, Linux a další.

Předmět Autor Datum
Nakladatelství a vydavatelství Computer Press, jednička na trhu s počítačovou literaturou Nakladate…
Dale Cooper 19.07.2009 21:32
Dale Cooper
Ale to prece nema nic spolecny s tim, ze muzou byt jednicka na trhu s pocitacovou iteraturou. Jestli…
Radek 20.07.2009 07:07
Radek
Souhlasím, že to s tím nemá mnoho společného, ale to přirovnání je skutečně hloupé - ono totiž toto…
Kurt 20.07.2009 08:26
Kurt
No jo, ale on i pekar musi pouzivat dvere (stejne jako nakladatelstvi internet), okna, prodejnu a pr… nový
Radek 20.07.2009 09:02
Radek
Zajímavé. Lidi pořád hledají viníka. A to zásadně kolem sebe, ačkoliv ten pravý je vidět při pohledu… poslední
Kurt 20.07.2009 09:26
Kurt

No jo, ale on i pekar musi pouzivat dvere (stejne jako nakladatelstvi internet), okna, prodejnu a pritom nemusi byt zednik, truhlar, kovar atd., ale to nema smysl se o tom dohadovat. Kazdy mame svuj nazor. Takze podle meho docela pravdepodobne to tomu nakladatelstvi zajistuje nejaka firma, a pokud jo, tak stoji za prd ona, ne to nakladatelstvi. Tim ho nijak nebranim a ani ho poradne neznam, protoze tiskne to, co jde mimo me. A jeste musim dodat neco, co mne hnulo zluci, kdyz uz se bavime o lidech, co zajistuji weby atp. Mam zkusenost s takovyma smejdama, ze se asni nedivim, ze to kdekomu podelaji, protoze dnes si kazdy at uz 15 nebo 20 lety frikulin (vetsinou se to dozvis az po nejake dobe) mysli, ze je webmaster a pritom neumi zhola nic a v tomto souhlasim s Hulanem, kde pise o picmulincich. Bohuzel jsem uz takovym to radoby webmasterum zaplatil na zalohach skoro 20t. a prace neni a hon nekde nejakyho Jaryna po republice. Takze pokud si nakladatestvi najme nejakou podobnou firmu, tak potes koste a nakladatelstvi za nic nemuze. Ono se totiz v tomto oboru nevyzna, protoze kdyby ano, delalo by si to samo (za nakladatesltvi si dosad kohokoli, klidne me, protoze mam bohuzel hodne spatnou zkusenost s temato "webmasterama a koderama", jak si radi nechavaji rikat). Samozrejme tim ale nehazu vsechny do jednoho pytle a ted jsem nasel snad normalni firmu, i kdyz predtim ty predchozi, taky vypadaly duveryhodne.. Ne kazdy ma na to, aby si zaplatil hned firmu, jako je treba WDA.

Zajímavé. Lidi pořád hledají viníka. A to zásadně kolem sebe, ačkoliv ten pravý je vidět při pohledu do zrcadla. To, že něčemu nerozumím mne nutí být obezřetný - to se projevuje třeba tak, že nedám peníze z ruky, aniž bych viděl alespoň dílčí výsledky.
Pokud se i přesto rozhodnu špatně a vyberu si firmu, která nadělá víc škody, než užitku (ano, stalo se) pak je to pro mě zkušenost, kterou jsem zaplatil (někdy draze, jindy to tak hrozné nebylo). Ale vždycky jsem ten blbec já - protože jsem si špatně vybral, udělal jsem chybu a teď za ní platím. V téhle naší zemičce je takových troubů, o kterých píšeš, dvanáct do tuctu, takže postupem času už se člověk naučí na nikoho nespoléhat.

Zpět na aktuality Přidat komentář k aktualitě Nahoru