Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem U Vodafonu iPhony za babku

Mne stačí to, že je to americké auto na slovenskej ceste. Proste to sem nepatrí. Chceš dôkaz? MMS boli pridané oficiálne len teraz nedávno. Slovenčina? Donedávna na zaplakanie. GPS? To bolo podľa testov použiteľné len na hranie.

Ďalšia vec, čo sa mi na tom všetkom nepáči, že ak chceš aplikáciu, kúp si. Dokopy nič nemáš zadarmo, nepodporuje to štandardy ako J2ME, problémy sú aj s kompatibilitou bluetooth. Multitasking nebeží dodnes, iba sa simuluje a aj to len na zablokovaných kusoch.

Mám obyčajný SE C702. Navigáciu využívam v spojení s Google Maps. Som spokojný, pretože žiadne aplikácie nemusím kupovať, všetko podstatné sa dá zohnať zadarmo (Opera Mini, Jimm ICQ, Jimm Jabber, atď.). Je odblokovaný a podporuje multitasking.

Marketingová politika Apple mi pripomína Microsoft. Na druhej strane musím uznať, že Microsoft sa snaží byť prispôsobivejší, takže by som im už týmto tvrdením krivdil.

Osobne chcem používať telefón, čo mi život zjednodušuje než telefón, čo mi problémy pridáva. iPhone je podľa mňa telefón pre ľudí, ktorí chcú poukázať na nejaký image alebo v takýchto veciach majú záľubu, ale určite nie je vhodný pre používateľa, ktorý je v určitom systéme zabehnutý a nechce sa zabiehať zas do niečoho komplet prevráteného hore nohami. Tým nechcem povedať, že iPhone je na hlavu, ale chcem poukázať na to, že iPhone je v mnohých ohľadoch niečo úplne iné. Proste je to niečo v čom je zabehnutý každý Američan a jemu plne vyhovuje. Slovák je omnoho náročnejší a preňho je iPhone vo vývoji veľmi zaostalý a vôbec nestíha trend konkurencie. Proste iPhone sa predáva len preto, že ho niekto chce, nie preto, že niekto na ňom vidí niečo nové a úžasné. Pretože, ak chce niekto využiť moderné vymoženosti tejto doby, tak určite nebude siahať po iPhone, keďže ten ich zďaleka nevyužíva.

Nechcel som sa príspevkom dotknúť fanúšikov iPhone, ale každý musí uznať, že iPhone je vo vývoji ďaleko za ostatnými mobilmi.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality