Předmět Autor Datum
obrovský problém, ... taky dědek Kyliján v Dolní Krupě nedal zajícům
Joseph 08.08.2009 17:55
Joseph
Uzasne prinosny prispevok. Mozno sa dedek z Kylijan do sprav nedostal preto, lebo on nema niekolko s…
2laak 09.08.2009 07:40
2laak
Ale něco na jeho příspěvku je... Když klekne facebook nebo něco podobného, tak se svět nedozví že si…
Dale Cooper 09.08.2009 21:42
Dale Cooper
Nemam rad ludi, ktori na vsetko len pindaju. Je to modny trend. Fuj fejsbuk, fuj socialne siete. Tak…
2laak 09.08.2009 23:25
2laak
Preco nemoze niekto pisat o vypadku FB ? V tom pripade i on ma pravo na svuj nazor, ne? I kdyz se t…
Radek 10.08.2009 07:14
Radek
Já mám na tyto sítě asi stejný názor jako Radek, ale nechápu, co se čertíte. Tyto sítě prostě dnes p…
shark.jd 10.08.2009 12:57
shark.jd
Podívej se na to zase takto: - kdo tyto služby využívá výpadek dozajista pozná, resp. si o něm něco… poslední
Dale Cooper 10.08.2009 20:37
Dale Cooper

Uzasne prinosny prispevok. Mozno sa dedek z Kylijan do sprav nedostal preto, lebo on nema niekolko stoviek milionov pouzivatelov/kamaratov/znamych, ktorym by teda napr. tie vase zajace chybali, keby posli kvoli tomu, ze ich dedek nenakrmil. Keby nefugovalo metro, tiez to ovplyvni miliony ludi v NY a tiez o tom pisu noviny, ale ja sa napr. nejdem vyzvracat do The NY Post diskusie, ze naco o tom pisu. ;-)

Ale něco na jeho příspěvku je... Když klekne facebook nebo něco podobného, tak se svět nedozví že si nějaká fiflena vzala modré fusekle místo zelených (čemuž předcházela celovečerní diskuse, zda zelené nebo jaké fusekle) nebo že Franta Vosáhlo neudělal na vejšce zkoušku... A takto by se dalo pokračovat a pokračovat. Nedělejme z těchto sociálních sítí něco co nejsou. Nebo by spíše neměly být.

Nemam rad ludi, ktori na vsetko len pindaju. Je to modny trend. Fuj fejsbuk, fuj socialne siete. Tak nech tie spravy necita. Keby mi zavreli oblubenu krcmu v sobotu vecer, tiez o tom s kamosmi hovorim. Preco nemoze niekto pisat o vypadku FB ?

Nikto z FB v clanku snad nerobil nic extra, len hola sprava. FB MA svoje opodstatnenie. Pisem si s byvalymi spoluziakmi, co su uz v zamori, vymenim si niekolko momentiek z putakov a podelim sa s kamaratmi o zazitky. Co je na tom zle. Sluzba mila a potesi. Nejdem si pretnut zily, ked ma vypadok, ale rad si o tom precitam, preco a ako a co. Tak vo co go. :-) Co sa tu stvete.

+ Ja viem, ze je to tvrde prirovnanie, ale s autami sa denne zabijaju/zrazaju deti a mamicky. Znamena to, ze auta su zle a skarede a nemali by sme ich pouzivat?

Preco nemoze niekto pisat o vypadku FB ?

V tom pripade i on ma pravo na svuj nazor, ne? I kdyz se ti ocividne nelibi. Sice jsem taky moc nepochopil, proc ho pise prave takhle, ale to je kazdeho vec.

Ja souhlasim s Dale Cooperem a navic bych sel jeste dal. Je to jen osobni nazor, ale vubec nechapu, k cemu ty site jsou. Tady radekhulan je jediny uzivatel ktery vim, ze to pouziva. Kdyz se na to podivas, tak jsou tam totalni nesmysly a pak banda nohsledu a pravdepodobne i tech, co ho nesnasi, nevim. Kdyz se podivas na FB, tak je to to stejne v bledemodrem. Pokud chce kdokoli komunikovat s kymkoli i za morem, ma na to milion dalsich zpusobu, nez sdilet nesmysly a psat, ze zrovna jim merunku anebo si na zachode ctu noviny a citit se tak strasne cool, ze jsem Frantovi sdelil, ze jsem prave splachnul. Ale kazdemu se libi neco jine. To ale nemeni nic na tom, ze podle myho jsou vsechny tyto sluzby pouze na dve veci. Komunikovat jde i jinak, nez tak, ze narvu svoje soukromy data nekomu, o kom ani nevim co s nima kdy muze udelat.

Prirovnani s autama je k nicemu. Auta opravdu realne k necemu slouzi. 99% kecu na techto sitich, je k nicemu. Je to jen o tom, ze Franta musi vykricet svetu, ze prave ji, chlasta atd. To je muj nazor na tento hnus, ktery sbira akorat info o lidech, kteri mu tam napisou i jakou maji velikost bot a jake prave dnes maji spodky a kdyz jim to nevadi, tak je to jejich vec. S touhle novou sdilejici generaci za par let dosahnem toho, ze budou vsichni kdo o to budou stat o obycejnych lidech vedet jakou kdo ma barvu oci, co ji, s kym mluvil, kdo jsou jeho kamosi, co a kde kupoval, co komu volal, psal atd. (uz dnes se spehuje na kazdym kroku) a sdilecum to bude dal jedno a sezerou jim vsechno. Nacpou vam cipy a vy jim za to jeste podekujete. Hlavne ze budete cool a v hospode zaplatite tak, ze Vam preskenujou ruku a rovnou se to nekde odecte z uctu, jo ale je to sakra cool. Nepotrebuju neco skryvat, ale mam nejake svoje soukromi, do ktereho nikomu nic neni a diky sdilecum a podobnym lidem, se tohle spiclovani za par let stane naprosto normalni. Ja tohle nemam rad a proto je muj nazor takovy.

Já mám na tyto sítě asi stejný názor jako Radek, ale nechápu, co se čertíte. Tyto sítě prostě dnes používají miliony lidí, jsou známé, výpadky pocítí mnoho uživatelů, tak proč o tom nenapsat krátkou zprávičku, která třeba někoho zajímat bude, když zrovna Vás ne?

Zpět na aktuality Přidat komentář k aktualitě Nahoru