Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Novy Seven jen pro "vyvolene"?

A si myslis ze studentom v tych menovanych krajinach trcia z vrecka 100eurovky na nove Win alebo co? :) Studenti maju vzdy malo penazi, vsade na svete (mimochodom napr. v USA sa za studium este aj plati a pekne mastne peniaze ze si to ani nemoze kazdy dovolit atd)

Inac MS pri tomto kroku urcite za prve najskor zaujimaju tie krajiny v ktorych ma potencialne najvacsi zisk, a teda v prvom rade TAM potrebuje aby niekto presviedcal ostatnych (svojich znamych, rodicov, atd) ze Win7 su super a ze si ich ma aj ten nejaky jeho znamy (NEstudent) kupit, a ze si vyberu na takuto "zivu reklamu" studentov je snad logicke.
Za druhe zrejme su tie krajiny vybrate aj podla toho ktore univerzity MS pozna a podla pravnej a dusevnej vyspelosti adminov v tych univerzitach (aby napr. neurobil univerzitny email za XY korun aj nestudentom apod, cim by umoznil aj nestudentom stiahnut si ten Win). Ja sa MS vobec necudujem ze je opatrny, ked porovnam napr. postoj ludi k nelegalnemu SW v SR/CR a v D, tak sa vobec necudujem, ze to MS robi len v D, a nie v SR (kde by do tyzdna pol republiky malo univerzitne emaily a tvarilo sa ze su studenti :-D)

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality