Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Novy Seven jen pro "vyvolene"?

Ale jo, vim, ze jim netrci dolary z kapes, ale trci jim jich vic, nez tem ceskejm. S tou tvoji prostredni casti nesouhlasim, protoze studenti si to maji moznost stahovat v ramci toho MSDNAA nebo co to je, takze je nic nenuti si to kuopvat, alespon jsem to nekde cetl. Myslim ted v tech zapadnich zemich na skolach. Otazka je, kolik studentu k tomu ma pristup.
Mne je jedno kde si co a jak MS proda, ale fer to neni. Stejne tak neni fer treba Zoner, kterej v Nemecku, Rakousku v AJ svete prodava svuj program v akci tak, ze dve licence stoji min nez jedna u nas. Navic je to o to horsi, ze Zoner je ceska firma. Ale nema cenu to resit. Nekomu to vadi, nekomu ne. Mne jo.

S tema emailama souhlasim, ale to by se stalo ve vice statech, nejen u nas, ale nesouhlasim s tim, ze MS ma byt opatrny? Proc? SW uz ma hotovy a tak ho to uz nic moc dal nebude stat a takhle by prodal urcite o mnoho studentskych licenci vic. Stejne tak ty family packy. Staci si to jen nejak vic ohlidat, aby fakt nebylo pul republiky studentu. Nekde jsem cetl, ze po slevneni toho MSO 2007 tech domacich/studentskych verzi jich prodali cca 200000 licenci a to je na CR sakra dost.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality