Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Ashampoo Burning Studio v9.12 (za 49,99$) a 2010 teraz uplne zadarmo

Skvely (IMHO najlepsi) napalovaci program mozete mat teraz uplne zadarmo. Pozor, toto nie je dalsia limitovana verzia, ani verzia free ktora sa da bezne stiahnut, toto je najnovsia verzia 9.12 so vsetkymi funkciami, rozdiel je hlavne vo videu - tato verzia dokaze konvertovat akekolvek video do DVD formatu, je tam video editor a slideshow. Zatial som to neskusal, vsetko potrebne sa dozviete na stranke ktora je nizsie.

Skor ako sa bude niekto stazovat ze nepotrebuje dodatocne funkcie a ze ten subor je prilis velky, na stranke (dole) najdete aj verziu 2010 a keby aj tato bola pre niekoho privelka, existuje aj verzia 6.x ktora sa da najst napr. na snapfiles.com - tato nevyzaduje registraciu a ma priblizne 5MB.

BTW Video editor mi zobral aj MOV v HD kvalite (720p), ktory mi inak zobrali len 2 z asi 10-tich testovanych programov, Nero mi naopak nezobralo skoro ziadne video, ani bezne AVI, MPEG... Samozrejme to ale nie je plnohodnotny video editor.

Komentář k aktualite

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality