Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Kaspersky chce zrušiť anonymitu na Internete a zaviesť internetové pasy

Nerozvedl jsem to co myslim navigaci a asi jsem to spatne napsal. Nemyslel jsem vylozene jednoucelove navigace, ale ani s tema obycejnejma navigacema to nebude lepsi. Myslel jsem aparat GPS nebo tel. s navigaci. Mam satelitni tel. s GPS a tam je to otazka par minut, zjistit tvoji polohu na nekolik metru kdekoli na svete.
Ses si jistej? Pouzival´s nekdy treba Garmin? Mapsource zjistuje cislo pristroje a je to schopny zjistit tusim i cislo karty(samozrejme poikud je v pristroji) a pokud mas od nich legalne mapy, tak se to synchronizuje s jejich servery, takze ses bez problemu identifikovatelnej a navic kdovi, co to jeste odesila o tvym pc. Pochybuju, ze se budes treba u Garmina registrovat na babicku nebo prastryce. Navic pri prodeji nektere firmy zapisuji i IMEI a to uz pak, pokud by nekdo opravdu staral a patral, tak zjisti kde prave ses, samozrejme pokud to mas zapnute. Samozrejme to nezjisti zadnej Lojza, ale kdyz nekdo chce, tak si porad castej cestu najde i u obycejne navigace. Navic dost lidi uz pouziva navigaci v telefonu nebo necem podobnym a tam ses na tom jak na mobilu. Kdo chce, vi o kazdym tvym kroku.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality