Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem win7 sp1

To je ale normalne ze sa na trh davaju nedorobky a vyvoj ide dalej. Ked si vezmes ze lisovat DVDcka dali niekedy pred par mesiacmi, tak tych par mesiacov uz to dalej vyvijali, nedali programatorom dovolenku ani ich vsetkych nevyhodili ze sak W7 je hotove tu mate vypoved :-D Jasne ze uz maju nieco aj za tych par mesiacov upravene alebo co nejake dalsie veci dorobene apod.

Je to cim dalej tym horsie ze sa do predaja davaju uplne nedorobky resp. polohotove veci, je to tak vsade v SW a ciastocne aj v HW. Na grc. Svetom hybe marketing a funkcnost je nepodstatna.

P.S. keby mali slusny quality management tak by tych betaverzii bolo ovela viac. Napr. u nas zvycajne je aspon 5 cyklov (betaverzia->testovanie->...) kym urobime final. Keby to tak robil MS tak by Win vyzerali uplne inac. Ale to by nemohol kazdy rok vydat nejaku sracku za ktoru by mohol pytat nove $$$

P.S.2. ked si to vezmeme tak vpodstate prva beta W7 boli Visty, toto W7 je vpodstate druhy quality cyklus, no tak este zo 3 SP a bude to pouzitelne :-) Vpodstate si urobil MS s Vistami betatesting a este mu za to ludia platili :-D

P.S.3. ale budme radi ze ten dalsi vyvoj robia ako Servicepack pre W7, a nie ako nejake Win8 za ktore by bolo treba zas platit :-)

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality