Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Najspoľahlivejšie notebooky vyrába Asus a Toshiba, Apple na 4. a HP až na 9. mieste

Jo videl. Dokonce jsem kdysi o Dellu uvazoval, ale ja tam nesnesu to velky misto pred klavesnici s touchpadem. Vypada to uplne otresne. Proste stejne jak ty levny Asusy atd. Nevim, to me proste vzdycky odradilo a pak taky to, ze se na ne poradne nikde nedalo podivat. U IBM, teda Lenova to misto pred klavesnici neni tak hnusny, hlavne proto, ze neni tak velky. Navic treba konkretne ten, o kterym pises nema snizenou tu predni hranu a ja jsem si na to u IBM hodne zvykl. Je to super vec pri psani a kdyz nahodou nekde chvilku pouzivam jinej ntb, kterej to nema, tak si toho ruce okamzite vsimnou. Lenovo to ma ergonomicky vyborne udelany a na jinych ntb jsem to snad jeste ani nevidel(ale nepatral jsem po tom).
Jinak si myslim, ze rada T od Lenova je jeste mnohem vic nevtirava a zaroven elegantni, nez Dell o kterym mluvis. Ten oproti mymu ntb vypada jak zdatnej cirkusak:). Pouzivam je uz nekolik let od T40 po soucasny modely a asi menit nebudu. Neni duvod.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality