Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Conficker opet utoci?

user neni ochrana na vsetko, obcas ma napadaju cesticky ako by sa pod userom dalo kadeco zneuzit az po zavirenie (potom to co ma napadlo zas zabudnem tak nechci po mne nech to vymenujem :), ale napr. aj user ma vetvu na spustanie pri starte Win, apod.
Ano je to pod userom stazene, a pripadna liecba jednoduchsia, ale nie je to 100% spasa.

Ja uz usera ani nepouzivam liezlo mi na nervy furt riesit SW ktory potom nejde korektne. Vypnem autorun a nemusim riesit nic. TC mam spusteny stale takze nepotrebujem aby mi vyskakovali nejake okna, mna autorun vzdy len zdrzoval (musel som chytit mys presunut kurzor atd co trva moc dlho, oproti praci s klavesnicou a TC).

Dokonca ked okno vyskocilo tak som uz davno s diskom robil v TC, a akurat som mackal klavesu ked to vyskocilo a skocil na to aj KBD focus a potom vlastne ani neviem co som zmackol.

P.S> co sa tyka MS a toho co by mohli urobit - napr mohli aspon pred spustenim autorun.inf urobit okno MEDIUM OBSAHUJE AUTOMATICKY SPUSTITELNY KOD, AK NEMA BYT AUTOMATICKY SPUSTITELNE TAK JE ZAVIRENE A ZMACKNITE NESPUSTIT. [SPUTIT] [NESPUSTIT]
a bolo by. Lenze v MS su idioti tak to neurobia. Radsej vypisu odmenu na autora confickera, to fakt nestastnym pouzivatelom pomoze.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality