Jsou zobrazeny jen nové komentáře. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
chyba musí byť skutočne "závažná",ked ju nikto doteraz neobjavil a nikomu sa ju nepodarilo do dnešné…
audax 07.02.2010 11:30
audax
hackeri vedia o dost dierach ktore pouzivaju, nepotrebuju hladat tych dalsich 1000 ktore este nenasl…
MM.. 09.02.2010 00:32
MM..
sorry,ale robiť cirkus a vyvolávať senzácie okolo chyby,ktorá sa za celých 17 rokov nikde nijako nep…
audax 10.02.2010 15:08
audax
Samozrejme ze takych chyb je vsade kopa a je nezmysel z toho robit senzaciu, ale je to proste taka p… nový
MM.. 12.02.2010 14:24
MM..
jak psali - první 32 bit systém je win 95 a ten je starej 15 let.možná vytřu ale logicky to neni poslední
disuhbuishhdsd 12.02.2010 19:21
disuhbuishhdsd

chyba musí byť skutočne "závažná",ked ju nikto doteraz neobjavil a nikomu sa ju nepodarilo do dnešného dňa nejako využiť a zneužť...otázne je,kto spravil väčšiu chybu,microsoft,ktorý niečo vytvoril a po 17 -tich rokoch niekto objavil ,že sa tam skrýva zneužitelná chyba,ktorú sa podarilo identifikovať až s dnešnými znalosťami a možnosťami,alebo sú tvorcovia malwaru a hackeri natolko neschopní,že za 17 rokov neboli schopní objaviť chybu,ktorá je závažná, a to až natolko,že z nej dnes ide niekto robiť senzáciu ?

hackeri vedia o dost dierach ktore pouzivaju, nepotrebuju hladat tych dalsich 1000 ktore este nenasli. :) Si este asi nevidel co to je za xy MB srackokodu, snad si nemyslis ze to niekto studuje vsetko (len taky 1MB kodu to su take kvanta instrukcii ze si to clovek ani nevie prestavit, to by si luskal 100rokov, a nie len 17 :). Take chyby sa zvycajne najdu nahodou, ked sa niekto vrta v niecom konkretnom. Mozno to nasli sami ludia v MS, v zdrojakoch, a nie ziadni hackeri. Mozno. Chyba kludne moze byt zavazna (ked to je DOS engine tak asi ta diera obchadza user prava, tipujem, neviem nechce sa mi hladat info).

sorry,ale robiť cirkus a vyvolávať senzácie okolo chyby,ktorá sa za celých 17 rokov nikde nijako neprejavila,nikto dodnes o jej existencii ani len netušil,je trošku smiešne,takých chýb sa nájde všade obrovské množstvo,nielen vo windows,nielen vo svete pc...našla sa chyba,ktorá sa chybou stala dnes a čo ? dvihnú sa nám dane ? stúpnu platy ? bude benzín zadarmo ? odstránením 17 rokov starej chyby vo windows sa nájde liek na všetky druhy,typy a varianty rakoviny ? používa niekto dnes 17 rokov starý typ windows ? iné operačné systémy sú bez chyby ? má dnešný win rovnaké jadro ako pred 17-timi rokmi ? ak je chyba v nejakom všeobecne používanom komunikačnom protokole,bude chyba,pokial sa nachádza v niektorom z nich opravená aj v iných systémoch,ktoré používajú rovnaký protokol,alebo to zostane len ako senzácia,že je to 17 rokov stará chyba windows a ostatní budú spokojní,ved nás sa to netýka,to je 17 rokov stará chyba windows ? A pritom najviac zlyhaní a problémov nielen v poslednej dobe po všelijakých hromadných útokoch zaznamenali práve servery založené na linuxe,o ktorom všetci prehlasujú aký je superbezpečný,neomylný,bez vírusov,červov a iného malwaru a v praxi sa skydne rovnako rýchlo ako monštrozny,nenažraný,neschopný a drahý windows,ktorý je navyše deravý ako rešeto....nič,čo vytvoril človek nieje 100%-né,je len natolko dokonalé,nakolko je dokonalý sám človek....windows majú vážnu chybu,microsoft o nej 17 rokov nevedel,tak to otitulkoval bulvár a lovci senzácií,kto teda konkrétne o nej tých 17 rokov vedel ?

Zpět na aktuality Přidat komentář k aktualitě Nahoru