Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Microsoft zacina s dalsi kontrolou?

r: moje výtka zněla: proč odkaz na zprávu - kterou by jistě šlo najít na různě odborných serverech - vede zrovna na lamerské novinky.cz?
aby bylo definitivně jasno: podřadné novinky.cz jsou pro podlidi - nevím co tam píšou a nechodím na ně. je to obyčejný bulvár, který zaměstává politicky úchylné, ale hlavně technicky naprosto nevzdělané novináře - ty sračkoidní zprávy podle toho vypadají.
oháníš se tu pokrytectvím, ale je to stejně lživý závěr jako: "všichni ví že růžové zahrádky, rodinné ulice, gynekologická pouta jsou debilní - a protože to ví, tak je určitě sledují a proto jsou pokrytci". sleduješ snad něco z výše zmíněných hoven? a pokud ne, jak víš že jde o sračky, přestože se podle tvého blábolu chováš pokrytecky?

jak asi z minula víš, tvoje reakce většinou přeskakuju, ten bezodstavcový shluk výlevů zcela mimo nemá smysl číst. pokud však vidím post-reakci na můj komentář, zkusil jsem ten duševní průjem dešifrovat - asi jsem si to měl odpustit, nestálo to za to.

jen jsem chtel rict, ze tohle nemam rad a radsi s tematem koncim, abych tady nekdy priste dostal vubec nejakou radu
kromě vyložených retardů osobu tazatele neřeším. člověk se v diskusi sám něco dozví - další pohledy na věc, další souvislosti, případně si líp utřídí původní domněnky - čili pokud mě daný problém zajímá, zamontuju se do něj a až na kriplovýjimky se tazatelem nezabývám.

pro méně chápavé: rudoprávní novinky byly svou úrovní podřadné už před 10 lety. jak vidím ze zdejších citací (všimni si že výhradně od lamerů) i od jejich obhájce, nic se nezměnilo. proto je dalších 10 let nebudu pokládat za použitelný informační zdroj.
je to dost srozumitelné?

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality