Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Platforma Windows Phone Series 7 oficiálně představena: Od základů nový systém

Microsoft dnes v odpoledních hodinách po dlouhém očekávání představil novou verzi operačního systému Windows Mobile 7, přičemž oficiální název této platformy je Windows Phone Series 7. Microsoft si bohužel zahrál na tajnůstkáře a věci okolo hardwarových požadavků zatím nezveřejnil, takže nám po premiéře zůstala celá řada otazníku. Vše se točilo spíše kolem vzhledu a uživatelského rozhraní. To je oproti starším verzím WM úplně odlišné. V tomto článku vám přiblížím průběh tiskové konference a také systém samotný. Jen ten multitasking stále zůstává záhadou.

Jsou zobrazeny jen nové komentáře. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Jestli je opravdu fakt, že opisovali tam kde neměli (Apple s iphonem) a vypustili multitasking, tak…
Dale Cooper 15.02.2010 22:53
Dale Cooper
ako napriek tomu, ze iPhone moc nemusim a nikdy by som si ho nekupil, tak applu treba uznat, ze ovla…
wam_Spider007 15.02.2010 23:17
wam_Spider007
A když se ti rozbije auto na cestě, chvíli se ho snažíš opravit, až se rozhodneš někam zavolat, tak…
Kráťa 16.02.2010 00:31
Kráťa
to je teda argument hodny majitela SKODY 105 :-)
wam_Spider007 16.02.2010 18:48
wam_Spider007
to je ryze praktická připomínka. Nejde je o ruce od oleje, jde taky o to, kolik rukou k ovládání "pi…
touchwood 16.02.2010 21:26
touchwood
pro plnohodnotné ovládání potřebuješ dvě ruce - v jedné držíš zařízení, a druhou ovládáš (a je fuk j…
wam_Spider007 16.02.2010 23:40
wam_Spider007
...telefon drzis v jednej ruke pricom palcom tej istej ruky tukas na display... Tak k tomuto úkonu… poslední
Jack 17.02.2010 15:53
Jack

ako napriek tomu, ze iPhone moc nemusim a nikdy by som si ho nekupil, tak applu treba uznat, ze ovladatelnost a pouzivatelske rozhranie zvladli na jednotku. Ked si porovnas stare Win. mobile, kde sa musis tym krepym stylusom triafat do kdejakych mini prvkov o rozmeroch 3x3 pixely, tak je to pekny rozdiel.

to je ryze praktická připomínka. Nejde je o ruce od oleje, jde taky o to, kolik rukou k ovládání "pitomého" mobilu potřebuješ, a to v tomto ohledu jsou si všechny "dotykáče" víceméně rovny - pro plnohodnotné ovládání potřebuješ dvě ruce - v jedné držíš zařízení, a druhou ovládáš (a je fuk jestli stylusem nebo prstem/prsty).

Jako featura - proč ne, ale musí to mít i normální klávesnici. Nedokážu si představit, že bych musel při práci, cestování apod. všechno položit a cele se věnovat ovládání mobilu..

Aneb je to vše (jako obvykle) o tom, zda máš mobil na parádu nebo na práci.

pro plnohodnotné ovládání potřebuješ dvě ruce - v jedné držíš zařízení, a druhou ovládáš (a je fuk jestli stylusem nebo prstem/prsty)

zalezi samozrejme na tom o co ide. na telefone kde ovladas prstami je celkom mozne niektore funkcie pouzivat tak, ze telefon drzis v jednej ruke pricom palcom tej istej ruky tukas na display. celkom dobre je to na niektorych HTC s androidom. pri styluse je to rozdiel tam musis vzdy pouzit obe ruky. Navyse ked mas rozhranie kde sa musis hrat na hraca sipiek a triafat do pidiovladacov tak cloveka ide rozdrapit. O to horsie ked sa musi pri tom pohybovat alebo sa trmaca v buse.

Zpět na aktuality Přidat komentář k aktualitě Nahoru