Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Bože, chraň nás: Windows Phone 7: omezení jako na iPhonu oficiálně potvrzena

Včera začala vývojářská konference Microsoftu MIX 2010, která se věnuje především novému operačnímu systému Windows Phone 7 Series. Ten byl oficiálně představen na barcelonském kongresu, ale zůstalo kolem něj několik kontroverzních otázek – bude mít skutečně některé vlastnosti iPhonu, jako je chybějící multitasking nebo dostupnost aplikací omezenou jen na online obchod Microsoftu? Během úvodní přednášky MIXu jsme se to opět nedozvěděli, ale když byl následně novináři zpovídán Charlie Kindel, člověk z Microsoftu zodpovědný za strategii vývoje Windows Phone 7, tak výše uvedené vlastnosti potvrdil.

Skalní příznivci systému Windows Mobile teď trnou hrůzou. Multitasking aplikací třetích stran nebude a do přístroje se aplikace dostanou výhradně z Marketplace. Souběh aplikací bude zajišťovat jen push notifikace. Navíc Charlie Kindel dále prozradil, že přístroje s tímto systémem nebudou podporovat výměnné paměťové karty. Řeže si Microsoft pod sebou větev?

www.mobilmania.cz

Jsou zobrazeny jen nové komentáře. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Aneb jak podporit rozvol dalsich mobilnich operacnich systemu...
Jan Fiala 17.03.2010 16:46
Jan Fiala
Dřív by mi to asi štvalo, z mého nynějšího pohledu je to správné - NYSE:MSFT je firma jako každá jin… poslední
AZOR 20.03.2010 13:22
AZOR

Zpět na aktuality Přidat komentář k aktualitě Nahoru