loading...
Jsou zobrazeny jen nové komentáře. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
V diskuzi jsou zase počítačoví experti. Kdy už ti lidé pochopí, že když má ten operační systém skoro…
marekdrtic 10.06.2010 06:17
marekdrtic
V tvojej duchaplnej uvahe ale zabudas na to ze "trhliny" nie su o tom ze si stahnes antivirus 2010,…
MM.. 10.06.2010 23:55
MM..
Já myslím, že je v tom i marketing, aby bylo vidět, jak se o usery firma stará a jak neustále "bdí"… poslední
Kráťa 11.06.2010 00:07
Kráťa

V diskuzi jsou zase počítačoví experti. Kdy už ti lidé pochopí, že když má ten operační systém skoro 90% podíl na trhu, že se budou chyby hledat u něj a hackeři/crackeři nebudou napadat linux, protože ho má málo lidí a většinou jen těch počítačově znalejších, kteří už mají v mozku zásady bezpečnosti práce na počítači. A kdo stahuje z internetu kdejakou zavirovanou blbost typu Antivirus 2010, kdejaký porno a stahuje z torrentu 50 her s key*enem denně, tak dobře mu tak. "Odvirovávači" v servisech budou mít práci vždy :-).

V tvojej duchaplnej uvahe ale zabudas na to ze "trhliny" nie su o tom ze si stahnes antivirus 2010, ale o tom ze nic s PC nemusis robit a napriek tomu sa ti nakazi ("samo" !), alebo pri nejakej legitimnej cinnosti (citanie normalneho webu ktory vir uz stihol na serveri nakazit apod). Preto je MS sracka a preto kazdy mesiac kazdemu vyskakuje XY zaplat z autopudate aby sa do konca zivotnosti OS zalepilo aspon 1% z tych dier co v tej sracke su.

Spravicku povazujem za dobre upozornenie pre ludi ktory maju z nejakych dovodov autoupdate off, a je mi fuk odkial je zdroj (necitam to tam aj tak)
P.S. Ale ked sa tak nad tym zamyslam, ono by tu mala byt stejna spravicka asi kazdy mesiac :)

Já myslím, že je v tom i marketing, aby bylo vidět, jak se o usery firma stará a jak neustále "bdí" a ihned vylepšuje všechno možné i nemožné.
Vůbec bych se nedivil kdyby si ty "kritické chyby" i sami vymýšleli.

Autoupdate XP mám of od doby, co jsem koupil notebook (asi tři a půl roku) a nikdy jsem neupdadoval ani ručně (Windows XP home).

Zpět na aktuality Přidat komentář k aktualitě Nahoru

loading...