Jsou zobrazeny jen nové komentáře. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Fuente, to nie je zbytocne. Lebo uz je mi to trapne vzdy spominat, ale ten nas premily Firefox z vys…
2laak 30.06.2010 10:54
2laak
nastav práva pro usery na c:\program files\Mozilla Firefox (popř. jiný adresář, kam byl FF nainstal…
touchwood 30.06.2010 15:09
touchwood
Ze by zase jedna z vyhod user uctu, se kterou si poradi i amater? Nedalo mne to si nerypnout. JInak…
Radek 30.06.2010 19:48
Radek
Holt budeš muset dokoupit více RAM. poslední
Prasak 01.07.2010 01:02
Prasak

Fuente, to nie je zbytocne. Lebo uz je mi to trapne vzdy spominat, ale ten nas premily Firefox z vysoka kasle na uzivatelov, ktori maju (spravne) na XP uzivatelsky ucet, z ktoreho zaktualizuju ho*no a nie FF. Ani len oznamenie tusim neda.

Pritom ine programy (Opera, Filezilla) po stiahnuti zistia, ze mam uzivatelsky ucet a nie admin a ponuknu okamzite Run as bez zbytocnych patalii. :-/

Shame on you, Mozilla.

nastav práva pro usery na c:\program files\Mozilla Firefox (popř. jiný adresář, kam byl FF nainstalován) a stejně tak práva v registry na HKLM\Software\Mozilla, HKLM\Software\Mozilla.org a HKLM\Software\MozillaPlugins. Pak bude aktualizace fungovat i pod běžným uživatelem (včetně aktualizace pluginů).

Ze by zase jedna z vyhod user uctu, se kterou si poradi i amater? Nedalo mne to si nerypnout. JInak jsem ale zvedavej jak FF za chvilku skonci. Uz ted potrebuje dalsi proces k chodu pro pluginy, ktery zabira 20-30MB a jsem zvedavej jak to skonci a jestli bude mit dalsi samostatny proces treba pro taby nebo jak se to v nem jmenuje. Posledni verze Opery jsou sice sileny, ale FF je jeste horsi. Su zvedavej, co budu za chvilku pouzivat.

Zpět na aktuality Přidat komentář k aktualitě Nahoru