Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Apple prodával aplikace, kvůli kterým lidem zmizely peníze z účtů

Americká společnost Apple si utrhla ostudu. Do svého internetového obchodu App Store zařadila několika programů, které po instalaci zpřístupnily přístupové údaje k uživatelským účtům v obchodě. Vývojář aplikace díky tomu utrácel stovky dolarů z cizích kapes. Upozornil na to list Wall Street Journal.

http://www.novinky.cz/internet-a-pc/mobil/205439-a pple-prodaval-aplikace-kvuli-kterym-lidem-zmizely- penize-z-uctu.html

Předmět Autor Datum
No jo no. Nejakym studentoprogramatorom clovek nevysvetli co to je bezpecnost, evidentne maju debilo…
MM.. 10.07.2010 00:06
MM..
tam ide skor o to, ze apple zaradi do appstoru kdejaku aplikaciu, ktora splnuje urcite kriteria, nes…
wam_Spider007 10.07.2010 08:51
wam_Spider007
Ide o to ze take nieco je vobec mozne. Slusny FW by take nieco v ziadnom pripade nemal dovolit.
MM.. 10.07.2010 13:04
MM..
Co na to iDuo Mára s Březinou? :-) poslední
Tomix 14.07.2010 15:35
Tomix

No jo no. Nejakym studentoprogramatorom clovek nevysvetli co to je bezpecnost, evidentne maju debilov aj u apple nielen u MS. (a nielen programatorov ale hlavne managerov + marketingovych dementov ktory si navymyslaju pi***ny a nemaju o veci ani mikrometer sajny, ale platy maju jak keby mali 10x nobelovu cenu, jak u nas vo firme firemne A6 alebo A7 jazdi kazdy jeden, a vyvojarom daju hovno posypane makom, a potom sa cuduju ze nemaju kvalitnych vyvojarov, dufam ze coskoro vypadnem odtial :)

tam ide skor o to, ze apple zaradi do appstoru kdejaku aplikaciu, ktora splnuje urcite kriteria, nestuduje zdrojaky (pretoze ich ani nema). To zneuzil prave tento vietnamec. Otazne je len, ako je mozne, ze sa aplikacia dostane k takymto informaciam.
Takze stalo sa, na stastie pre apple sa vinnik nasiel rychlo. Keby neexistoval centralizovany zdroj aplikacii, tak by na to nedosli mozno nikdy.

Zpět na aktuality Přidat komentář k aktualitě Nahoru