Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Rusko bude konkurovat Microsoftu. Chce vlastní operační systém

::)

(hlavne mam respekt pred akciami >100$
Ja mam respekt pred akciemi, nad 500$ - a to je z praktickeho hlediska, protoze aby mohl v pripade poklesu ci nopak v pripade rustu prodavat jen cast ci treba jen 10% - tak to musi mit za 5000$ coz je skoro 100k a jeste porad se nedostane na minimalni poplatky a prodává (doslova) jen jednu akcii. Ciste z praktickych duvodu.
Jinak si rozhodne nemyslim, ze by nad 100$ byli nejaci velci hraci (ostatne je jsem lehce pred 100USD jiz par akcii mel) a uz vubec bych to nesledoval z pohledu akcie.

MSFT ma kolem 25, INTC ma ted pod 20. A podle me jsou oba dobra investice, MSFT ma PEG pod jedna, INTC lehnce pres 1. Co se tyce INTC tak keš+zaknihovano majetku na akcii+zisk na akcii=15,5$ na akcii, včera stal 19$. Tzn jestli podle dost dobry.

Apple je predrazenej kram, ale opravdu to nesouvisi 200$ za akcii. Treba google jsem nejaky cas sledoval a 440$ bylo docela dobre - ted mi za 480 nebo kolik muzou tak akorád kourit pero za chuze ;)

Na cene akcie jako takove opravdu nezlezi, zalezi jake hodnoty pak na ni pripadaji (tzn pomerne po zapocteni poctu akcii). I kdyz priznavam, ze treba akcie Buffeta za 120 000 USD jsou znacne neprakticke ;) (class A, class B byla 3000USD ale nedavno udelal split)

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality