Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Rusko bude konkurovat Microsoftu. Chce vlastní operační systém

to co som vyjel je presne google a ano je tam momentalne cena 485 ci kolko a tie udaje co som vyjel su spravne vcetne P/E ratio pre cenu 485 (u 440 by bolo P/E mierne odlisne povedzme ze 20, nechce sa mi to ratat, furt je to ale uplne mimo). O 440$ si pisal ty, ze sa ti to zdala dobra cena. Mne sa to proste ako dobra cena nezda :-)

P.S. dlhodobo nadhodnotenu akciu som uz mal DE0007664005 (bolo to pred rokom este sucast DAXu) za ca. 235eur sa mi zdala dobra cena a o 3tyzdne stala 70eur :) (ja som to stihol predat so stratiu "len" ca 10-15% co je pochopitelne hodne vela za na par dni strata, a keby som nepredal mal by som stratu 70% a takmer nulovu sancu na recovery. A to bolo po krize ked vsetky ostatne akcie DAXu stupali jak salene, t.j. to nebol nasledok krizy ale nasledok machinacii velkych hracov (tusim porsche drziaci velke mnozstvo akcii alebo opcii VW alebo ja neviem coho). Akcia ked je nadhodnotena tak to je z nejakeho dovodu (niekto skupuje furt), nenadhodnoti sa len tak sama od seba. A ked ten niekto zacne predavat tak potom to ide uplne do riti.

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality