Přidat aktualitu mezi oblíbenéZasílat nové komentáře e-mailem Rusko bude konkurovat Microsoftu. Chce vlastní operační systém

intel, ja neviem ci je to az tak vyhodne. Sice ked pozeram 5year graf tak to furt okolo tych 19 sa otocilo na vzostup ale potom zas po case padlo na 19 :) Aspon P/E ma celkom ok, zatial. Ja s intel produktami robim a mne sa zda ze robia kazdy rok cim dalej tym vacsie sracky a support je kazdy rok cim dalej tym horsi, akokeby tam boli kazdy rok cim dalej tym vacsi debili, napr. akokeby prepustili vyvojara a zamestnaju na jeho miesto nejakeho kuchar/casnik alebo zahradnika :D (to co ja riesim 3hodiny support intelu riesi 2mesiace resp. dodnes nemam odpoved od intelu na niektore problemy ktore sme u nas vo firme vyriesili za 3hodiny).

Ale OK ludia to furt kupuju lebo co ine maju kupovat, AMD je na tom asi stejne mozno este horsie (neviem s AMD nerobim), takze ok ocakavania intelu pre buduci rok sa naplnit mozu. Ale podla mna cim dalej tym viac sa trh PC posuva do malych PDA-like zariadeni a tam su RISC (ARM) procesory takze trh sa moze rozdelit cim dalej viac na inych hracov a intel tym strati. Kto vie. Treba sa opytat jasnovidca :D Tieto technicke/elektronicke/softwarove veci su asi vsetky len uloha pre jasnovidcov. P.S. a dalsie velke riziko pre takychto SW/elektronickych vyrobcov je cina, o tom potom :)

Reakce na komentář

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svůj komentář:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět na aktuality